10 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Arkadaşlarınızla bir arada olmaktan keyif alabilir, sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Geleceğe yönelik kararlarınızda aceleci olmamaya özen göstermenizde yarar vardır.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konular hakkında yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Nedenini bilmediğiniz konularda duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün uğraştığınız işlerle ilgili iletişiminiz hızlanıyor. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Yazışmalar, telefon trafiği, zihinsel faaliyetlerinizi en üst seviyede kullanabileceğiniz bir gün. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi etkileyebilir. Elinizden gelen yardımı yapmanız mümkün. Dostlarınızla beraber olmak, tatil planları yapmak size iyi gelecektir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün finansal konular gündeminizde olabilir. Sahip olduğunuz değerleri arttırmak için harekete geçebilirsiniz. Sezgilerinizin yüksek olacağı bir gün olur. Vereceğiniz kararlarda hislerinizin de etkili olması mümkün. Maddi ve manevi konularda şans sizden yana olacaktır. Ailenizle ilgili maddi konularda finansal akışa destek verebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmeniz anlaşılmanız açısından önemli olacaktır. Düşüncelerinizi hayata geçirirken elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Kardeşlerinizle ile ilgili konular sizin için önemli olacaktır. Arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün iş hayatınızla ilgili konularda hareketli anlar yaşamanız olası. İletişim konularınızda akıcılık söz konusudur. Sorumluluklarınızda artış olması mümkün olur. Eviniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile içinde eskiye dair konular açılabilir. Babanızla ile ilgili işlerle uğraşabilir, gayrimenkul konuları hakkında fikir verebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün uğraştığınız işlerde ortak olarak yapılan her türlü faaliyetten keyif almanız mümkün. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak sizin için önemli olur. İkili ilişkilerinizde eşiniz veya sevgilinizle mutlu anları paylaşabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili konularda beraberce sanatsal faaliyetlere yönelebilir, etkinliklere katılabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün yaptığınız işlerinizde hızlı sonuçlar alabilirsiniz. İşlerinizle ilgili konularda detaylar önem kazanacaktır. Çalışmalarınızda hırslı olabilirsiniz. Bu konuda gergin olmanız olası. Sağlığınızı ihmal etmemeye çalışın. Konsantrasyonunuzun yüksek olacağı bir gün olur. Zihinsel hareketliliğiniz artar. Fikirlerinizi kabul ettirmek için uğraşabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün ortak yürütülen işlerinizde hızlı sonuçlar almanız mümkün. Yurt dışı projeleri gündeme gelebilir, iş seyahatine çıkabilirsiniz. Genel olarak hareketli bir gün geçirmeniz olası. Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizden ilgi beklenmesi mümkündür. Beraber sosyal etkinliklere katılabilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda biraz daha içinize dönük olmanız mümkün. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi yorabilir. Kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlgi duyduğunuz konular hakkında araştırma yapabilir. Eğitimlere katılabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı görüşmelerinizin gündeme gelmesi mümkündür.