11 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Gelecek ümitleriniz ve beklentileriniz için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hızlı kararlar vermeniz mümkün olur. Bugün isteklerinizde sabırsız olabilir, hemen hayatınıza yeni fikirlerinizi dâhil etmek istemeniz olasıdır. Kararlarınızı alırken aceleci davranmamanız, anlık kararlarınızda dikkatli olmanızda yarar var. Orijinal fikirlerinizi sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün maddi konularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Maddi konularda bilmediğiniz sebeplerden dolayı endişeli ve gergin olabilirsiniz. Kafanız karışık, dikkatiniz dağınık olabilir. Bir yandan iletişim konularınızın hareketlenmesi mümkün. Zihninizin aktif olarak çalışır, anlık kararlar alabilirsiniz. Duygularınızın yoğun olacağı bir gün olur.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün işlerinizi geliştirmek için daha fazla düşünce içinde olabilirsiniz. Yeni bir işe başlamış olanlar eğitimlerine devam edebilir. Mevcut işlerinizi devam ettirmek ve geliştirmek için eğitimler almanız mümkün. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda organizasyonlar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ile bir araya gelebilir, kısa yolculuklara çıkmanız olasıdır.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün iş hayatınızda iletişiminizin yoğun olması olasıdır. Yaptığınız işlerinizde destek alacağınız kişilere ulaşmak için fırsatlar doğabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Zihinsel olarak yoğun bir gün geçirmeniz mümkün. Yakın çevrenizle bir araya gelebilir, farklı fikirleriniz anlatabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz, dikkatleri üzerinize toplayacağınız bir gün. Gün içinde kendinizi yaratıcı konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız veya kardeşlerinizle buluşup keyifli bir akşam geçirmeniz mümkün.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Uğraştığınız işlerle ilgili telefon, e-mail trafiğiniz yoğun olabilir. Bazı hızlı gelişen konularda inisiyatif almak zorunda kalabilirsiniz. Bugün kararlarınızı verirken detaylara inmeniz zorlaşabilir. Aileniz ile ilgili konuların gündeminize gelmesi mümkün. Bu konuda aile bireyleri ile konuşurken tavırlarınızda daha esnek olmanızda fayda vardır.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün ilgilendiğiniz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceksiniz. Yapmış olduğunuz işler ve zihniniz çok hareketli olabilir. Kendinizi net olarak ifade edemeyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcamalar yapmak size iyi gelecektir. Çocuklarınız ile beraber sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yoğun ve karışık bir gün geçirmeniz mümkün. İletişiminiz artıyor, çok fazla konuyu bir arada düşünebilirsiniz. Bu durum sizi fazlasıyla yorar. Akşama doğru yalnız kalacağınız bir yere gidip kafanızı toplamak isteyebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konulara dikkat etmelisiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Ortaklık gerektiren konular gündeminizi oluşturabilir. Sözleşmeler ile ilgili konular, yazışmalar bugün yoğunlaşması mümkün. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu bir gün olur. İş arkadaşlarınızla uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle ile ilgili konularla ilgilenebilir, beraber yeni yerler keşfetmek isteyebilir, yurt dışı tatili planlayabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda yeni fikirler sunmanız mümkün. Bazı olaylar size kriz yaratabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal yönden ifade etmek istediklerinizi net bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar yorar.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün dikkatinizi çeken konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırma yapmak istemeniz olası. Yurt dışında seminere katılmak için hazırlık yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapmanız mümkün. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Dostlarınızla keyifli vakit geçirmek için plan yapabilirsiniz.