12 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İş hayatınızda yeni oluşumlar söz konusu, sorumluluklarınızın artacağı bir gün olabilir. Kariyerinizle ilgili konuların gündeminize gelmesi muhtemeldir. Kariyerinizde başarılı olmak için çalışmalarınıza hız verebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilir, farklı konseptler oluşturmak isteyebilirsiniz. Riskli konulardan uzak durmanızda yarar var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Gelecek beklentilerinizle ilgili düşüncelerinizi net ve sağlam temeller üzerine kurmaya çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek isteyebilir, yeni planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularda hassas konuların gündeminize gelmesi mümkün olur. İşlerinizle ilgili yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Sorumlu olduğunuz konularda, elinizde olmayan nedenlerden aksaklıklar yaşanabilir. Bu konuda pratik zekânızı kullanabilir, sorunlara mantık çerçevesinde yaklaşabilirsiniz. Gün içinde yaşayacağınız sorunların sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün gündeminizde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular olabilir. Evinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Oturduğunuz evi değiştirebilir ya da daha sıcak bir ortam hazırlamak isteyebilirsiniz. Evinize yapacağınız küçük dokunuşlar daha keyifli olmanıza olanak tanır. Babanızla ilgilenebilir, bazı konularda destek verebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Yeteneklerinizi aktif bir şekilde kullanabileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. İş hayatınızda yapacağınız çalışmalarda takdir alabilirsiniz. Bu durum sizin için değerli olacaktır. Babanız ile ilgili konularla ilgilenmeniz mümkün.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Haberleşmelerinizin aktif olduğu bir gündür. Zihinsel yönden daha hareketli olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizle ilgili beklediğiniz haberleri gün içerisinde almanız olası. Ailevi konularınız önem kazanıyor. Ailenizle ile ilgili konularla ilgilenmeniz mümkün. Kardeşlerinizle yakın yerlere gidebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Uğraştığınız işlerinizde sorumlu olduğunuz sıkıntılı konular, bekleyen işleriniz çözüme kavuşabilir. Ortaklarınız ile yapacağınız görüşmelerde birçok konuyu çözebilirsiniz. Evinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler için uygun bir gündesiniz. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. İç sesinizi dinlemeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizi keyiflendirecektir. Aşk hayatınızda duygusal olabileceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Sorumluluk aldığınız konularda başarıya ulaşmak sizin için önemli olacaktır. Sosyal çevrenizle beraber organizasyonlara katılabilirsiniz. Eviniz için alış veriş yapabilir, lüks olan objeler alabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi oluşturabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanızda yarar var. Bazı işler planlandığından daha yavaş bir şekilde ilerleyebilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde detayların sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz hassaslaşabilir, dikkat etmenizde fayda var.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Uğraştığınız işlerle ilgili ortak başlayan projeleriniz gündeme gelebilir. Yapmış olduğunuz çalışmalarınızı anlatabilir, avantaj ve dezavantajlardan bahsedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hassas olabilir, güven ihtiyacı hissetmeniz mümkün. Sorumluluklarınızla ilgili dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Biraz kendinizle kalmanız size iyi gelecektir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Finansal konularda düzenlemeler yapabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili kontrolünüz dışında gelişen olaylar endişelerinizin artmasına sebep olabilir. Kendinizi fazla yıpratmamaya özen göstermeli, alternatif olasılıkları değerlendirmelisiniz. Hassas olduğunuz konular kriz yaratabilir. Ailenizle birlikte vakit geçirmek size iyi gelecektir.