17 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün çalışma hayatınızda yaptığınız işlerde yeni projelere başlamanız mümkün. Çalışmalarınızı titizlikle ve detaylı bir şekilde yapmanız, aceleci davranmamanız yararınıza olacaktır. Başlayacağınız projenizde ortak çalışma arkadaşlarınıza karşı esnek olmanız, iş akışınızı daha keyifli hale getirebilir. Benmerkezci yaklaşımdan uzak durmalısınız.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün iş hayatınızda yurt dışı bağlantılarınızla görüşmeler yapabilir, yapmış olduğunuz yatırımlar hakkında detayları inceleyebilirsiniz. Görüşmeler sonucunda yurt dışına iş seyahatine çıkmanız olasıdır. Gittiğiniz yerlerin kültürlerini görmek, hayat felsefelerini öğrenmek bakış açınızı genişletebilir. Yapacağınız seyahat size keyif verecektir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Meslek hayatınızla ilgili yaptığınız işlerde ayrıntılarla ilgilenebilirsiniz. Hareketli bir gün geçirmeniz olasıdır. Alternatif olarak iki işle uğraşanlar için oldukça yoğun, yorucu ve keyifli zamanlar içerisindesiniz. Çalışmalarınızın karşılığını maddi, manevi alacağınız bir gün geçirmeniz mümkün olur. Çalışma hayatınızda başarılarınızla parlayabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
İş hayatınızda yoğun ve detaylarla dolu bir gün geçirmeniz mümkün. Yaptığınız çalışmalarınızda sunumlar hazırlayabilir, toplantılara katılabilir, üstlerinize ve arkadaşlarınıza projeniz hakkında bilgi vermeniz mümkün olur. Yakın çevrenizle ya da dostlarınızla bulaşabilir, geleceğe dair hayal ve ümitlerinizle ilgili planlarınızdan söz edebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Gün genelinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yaptığınız işlerinize odaklanmada zorluk yaşamanız muhtemeldir. Bugün yapılacak önemli işlerinizi ertelemenizde yarar var. Elinizde olmayan, kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerilmenize sebep olabilir. Olayları biraz akışına bırakmakta fayda var. İç dünyanıza dönebilir, sakin yerlere gidebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Emek verdiğiniz işlerinizi en iyi şekilde yaptığınızı bilmek motivasyonunuzu arttıracaktır. Zihinsel faaliyetlerinizi, yeteneklerinizi verimli bir şekilde kullanmanız birçok işi kısa zamanda bitirmenize yardımcı olur. Detaylar ile uğraşırken işlerin bütününü görmemeniz olasıdır. Yakın çevreniz ile ilgilenebilir, yaşanan olaylara karşı destek verebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Finansal konularınızın ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Ortak yatırımlar ile ilgili konularda riskli durumlara karşı değerlendirme yapmanızda yarar var. Alacak, verecek ve miras konuları gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilir, sevdiklerinizden destek bekleyebilirsiniz. Hukuki konularla ilgilenmeniz mümkün.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Gün içinde iletişiminiz oldukça aktif olur. Birçok işle uğraşabilir, birçok kişiyle görüşmeler yapabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalarda ayrıntılara dikkat etmeniz gereken bir gün. İlerleyen dönemlerde atladığınız ayrıntılar gerginlik yaratabilir. Zihinsel olarak yorulmanız mümkün. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle bir araya gelebilir, keyifli anlar geçirebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İş hayatınızda yapacağınız sözleşmelere, anlaşmalara dikkat etmeniz gereken bir gün. Detaylar ve ayrıntılar önemli olacaktır. Sabırsız davranmamanızda yarar var. Bugün dikkatiniz dağınık, duygularınızda inişlerin çıkışların olması mümkündür. Ailenizle ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde eleştirel yanınızı esnetmenizde yarar var.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Gün içinde işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yarım kalan bir projenin liderliği size verilebilir. Konu hakkında titiz bir inceleme yapabilir, raporlama hazırlamak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde eşinizin veya sevgilinizin desteğini istemeniz olası. Babanız ile ilgili konularla ilgilenmez mümkün. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek size iyi gelecektir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Takip etmiş olduğunuz işlerde sabırsız bir tutum içinde olabilirsiniz. İşinizde detaylarla uğraşmak yerine yeteneklerinizi kullanıp farklı fikirleri uygulamaya geçirmek istemeniz mümkün. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydetmek sizin için önemli olur. Finansal anlamda yeni kararlar almak isteyeceğiniz zamanlar var.