18 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar olabilir. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Dengede olmakta güçlük çekmeniz olasıdır. Olayları akışa bırakıp biraz kendinizi dinlemenizde yarar var. Hobilerinize yönelmek size iyi gelecektir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş hayatınızda ortak paylaşılan konularda kriz yaşanabilir. Bilginiz dâhilinde olmayan konuların gelişmesi söz konusu, bu olaylar size dönebilir. Bu durumda denge kaybı yaşamanız olasıdır. Gizli kalan, ortaya aniden çıkan konular gerilmenize sebep olur. Günü kendi içinizde ve dikkatli geçirmenizde fayda vardır.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Yaptığınız işlere görsellik, estetik katmanız mümkün. Sorumlu olduğunuz konuları geliştirmek, yaptığınız işe keyif katmak sizi motive edecektir. Bu konuda harcamalarınızda biraz lükse kaçabilirsiniz. Fikirlerinizi genişletmek açısından yurt dışı kaynaklarına başvurabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Çalışma hayatınızda yaptığınız işleriniz ön planda olacaktır. Yapmış olduğunuz çalışmalar kariyeriniz açısından önemli adımlar atmanızı sağlayabilir. Ortak verilecek kararlarda ön plana çıkabilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularla ilgilenmeniz mümkün. Geçmişe dair açılan konularda duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Çalışma hayatınızda parlamak ve ön saflara çıkmak için çaba harcayabilirsiniz. Kazançlarınız konusunda azimli olacaksınız. Belirlemiş olduğunuz hedeflere doğru giderken, dengeli kararlar almanız gereken bir gündesiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak yaptığınız işi tanıtmak için fırsatlar sizinle olacaktır.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yaptığınız işlerinizde ortak noktalarda birleştiğiniz meslektaşlarınızla görüşebilir, detaylarla ilgili konuşabilirsiniz. Elinizden olmayan sebeplerden dolayı sağlık problemleri yaşamanız olasıdır. Sağlığınızla ilgili doktor kontrollerine gidebilir, testlerinizi yaptırabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma ortamınızda keyifle, uyumla çalışmanız mümkün. Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konularla ilgilenmeniz olasıdır. Ortak paylaşılan hesaplarınızda revizyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel bakım konuları ve alış- veriş için uygun bir gündür. Arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Finansal konularınızın ön planda olacağı bir gün olur. Gelir – gider dengenizi inceleyebilirsiniz. Bu konuda gerekli düzenlemeleri yapmak, dengeyi kurmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yaptığınız işlerinizde kazançlarınızı arttırmanın yollarını araştırmanız sizin için yararlı olur. Beklenmedik, aniden gelişen harcamalar sizi maddi olarak zorlayabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gelecek beklentilerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İletişimde olduğunuz kişilere isteklerinizi net bir şekilde ifade ediyor olmanız, anlaşmazlık sorunlarını ortadan kaldırır. Arkadaşlarınız veya kardeşlerinizle birlikte ortak karar alıp, yurt dışı tatili planlayabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sıkıntılar yaşanabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle ortak sorunlar yaşamanız muhtemeldir. Aileniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Geçmişe dair konulardan bahsedilmesi mümkündür. Duygusal olarak denge kaybı yaşayabilirsiniz. Geçmiş konulara karşı daha esnek olmakta sağlığınız açısından fayda var.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Geleceğinize dair konularda kendi zevkiniz için planlar yapabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz evi, arabayı veya işi kurmak için neler yapacağınızı planlayabilirsiniz. Kendiniz için keyifli bir gelecek planı kurmanız sizi motive edecektir. Günün ilerleyen saatlerinde dostlarınızla bir araya gelebilir, düşüncelerinizi anlatabilirsiniz.