19 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Çalışma ortamınızdaki kişilerle gerginlik yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki kişilere karşı fikirlerinizde inatçı ve dominant bir tarz sergilemeniz mümkün. Bu durum sizin özel hayatınıza da gerginlik olarak yansıyabilir. Ortak içerikli konular gündeminizi meşgul eder. Alacağınız kararlarda aceleci olmamaya özen göstermelisiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün iş hayatınızda aklınıza gelen düşünceleri hemen uygulamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmakta fayda var. Acele alınan kararlar hata yapmanıza olanak tanır. Sabırla ilerlemenizde yarar vardır. Finansal konularınızda eşinizle ya da ortaklık içinde bulunduğunuz kişilerle kriz yaşamanız mümkün.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Uğraştığınız işleriniz hareketleniyor. Sorumlu olduğunuz işleri keyifle ve geliştirerek yapmaktan büyük haz duyacaksınız. İlgilendiğiniz konu ile ilgili eğitimlere, seminerlere katılıp bilginize bilgi ekleyebilirsiniz. Aynı işi yapan arkadaşlarınızla buluşup işin ortak noktaları hakkında bilgi alışverişinde olabilirsiniz. Tatil planları için güzel bir gün.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün işlerinizle ilgili konularda sorumluluğunuzun arttığını hissedebilirsiniz. Yapmış olduğunuz çalışmalarınızda göstermiş olduğunuz çabanın mükâfatını alabilirsiniz. Mesleğiniz ve kazanımlarımız sizin için ön planda olacaktır. Mesleki motivasyonunuz artıyor. Otorite figürlerine karşı esnek olmanızda fayda var. Ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün sorumlu olduğunuz işlerde yoğun bir gündeminiz olabilir. Gün içinde ön plana çıkmak için çabalayabilirsiniz. Yapmış olduğunuz işi ile ilgili toplantılar düzenleyebilir, açıklayıcı bir sunum yapabilirsiniz. Grup çalışmaları önerebilir ya da yetkiliniz tarafından projenin sorumluluğu size verebilir. Babanız ile ilgilenmeli ihmal etmemelisiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Çalışma hayatınızda sorumluluğunu aldığınız işlerinizi titizlikle yapabilirsiniz. Çalışmalarınızda ekip çalışmasına ağırlık verebilir, elinizde biriken işlerinizi toparlayabilirsiniz. Hukuki süreçlerle ilgili konular gündeminize gelmesi mümkündür. Elinizde olmayan ani olaylar sürpriz bir şekilde karşınıza çıkabilir. Bu konuda kardeşinizden yardım almanız olasıdır.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Uğraştığınız işlerinizle ilgili inisiyatif almak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi gerebilir. Tek başına karar vermek istemeyebilirsiniz. Daha yetkili birinden alacağınız haberlerle fikrinizin değişmesi mümkün. İkili ilişkilerinizde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Eşiniz ya da sevgilinizle farklı planlar yapmanız olası. Denge ve uyum bugün sizinle keyfini çıkarın.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
İşlerinizde yaptığınız ya da yapacağınız iş ortaklıkları gibi konular gündeminizi etkileyebilir. Yoğun bir süreç içinde olmanız mümkün. Bu kadar işle uğraşırken bu durumun size kazandıracağı maddi konularla da ilgilenmez gerekecektir. Finansal anlamda düzenlemeye gidebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İş hayatınızda alacağınız desteklerle gününüzü çok daha rahat geçirebilirsiniz. Yurt dışı kaynaklı alacağınız haberler gündeminizi etkileyebilir. Yeni sözleşmeler, ortaklı anlaşmalar iş hayatınızı hareketlendirebilir. Konu ile ilgili sözlü, yazılı iletişim kaynaklarınızın yoğun olması mümkündür. Yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili konularda başarıya ulaşmak için sıkı bir çalışma temposunda olmanız mümkün. Yaratıcılığınızı kullanarak farklı projelere ilginç fikirler kazandırabilirsiniz. Koşullar sizden yana olur. Yapacağınız fazla mesailer ailenizi ihmal etmenize sebep olabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Kendiniz için yapabileceklerinizi, hayallerinizi, umutlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu düşüncelerinizi hayata geçirmek için eylem adımlarınızı planlamanız mümkün. Keyif alacağınız işlere yönelebilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle bir araya gelmekten mutlu olursunuz.