20 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu durum sizi heyecanlandırabilir, detaylara takılıp kalmanız bütünü görmenize engel olur. Hizmet verdiğiniz kurum veya kuruluşlarla birlikte yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. İşlerinizin hareketlenmesi endişelerinizin artmasına sebep olabilir. Kararlarınızı verirken hızlı karar vermemeye dikkat edin.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Sorumlu olduğunuz konularda risk alabileceğiniz bir gün. Risklere karşı kontrollü olmakta ve sakin kararlar almanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde eşiniz veya sevgilinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Denge ve uyum içinde mevcut sorunları çözersiniz. Finansal konularda ortak paylaşımlarda istikrarlı olmanız ilerleyen dönemlerde krizleri önleyebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün hareketli bir gündeminiz olur. Sorumlu olduğunuz işlerde krizler oluşsa da yeteneklerinizi kullanarak krizi çözersiniz. Finansal konularda şansınızın açıldığı bir gün olur. Birçok işle uğraşmanız mümkün. Meraklı yapınız girişimlerinizi çeşitli konulara yöneltebilir. İlgili duyduğunuz mistik konulara aşırı merak söz konu olabilir. Kendinizi geliştirmek için eğitim alabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün gündeminizde eşiniz ve ortak hesaplarınız ile ilgili konular olabilir. Finansal olarak kontrolünüz dışında gelişen olaylarda krizler yaşanması mümkün. Aynı zamanda sezgilerinizin yükseleceği bir gündesiniz. Çözüm yollarını ararken sezgilerinize kulak vermeniz doğru adımlar atmanızı sağlayabilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Çalışma hayatınızda yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gün. Üzerinde çalıştığınız işlerde ilerleme ve büyüme elde etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Ön planda olmak, yaptıklarınızı herkese duyurmak, bulunduğunuz ortamlarda tanınmak, liderlik becerilerinizi ortaya koymak istersiniz. Bu durum kişiler açısından krizler yaratabilir. Dikkat!
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda çok fazla çaba sarf edebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen finansal olaylar gerilmenize sebep olur. Bazen olayları akışa bırakmak daha yararlı olabilir. Kalabalık ortamlarda bulunmak bugün sizi bunaltabilir. Kendi kendinize kalabilirsiniz ya da çok yakın bir dostunuzla kahve içmek size iyi gelebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün işlerinizle ilgili ya da özel hayatınızla ilgili ortaklıklara, anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var. Beklenmedik krizlere, kayıplara karşı anlaşmalarınızı başka bir zamana ertelemeniz sizin menfaatinize olacaktır. Uyum ve dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Bugün daha sakin olacağınız işlere yönelebilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün uğraştığınız işleriniz için mücadele verebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul etmesi mümkün. İkili ilişkilerinizde oluşabilecek gerginliklere karşı esnek olmanızda fayda var. Düşüncelerinizde sabit ve inatçı bir tutum içinde olabilirsiniz. Gerginliğinizi atmak için hobilerinize yönelebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün yapmış olduğunuz çalışmalarda yeteneklerinizi kullanabilir, işlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Finansal konular gündeminizde olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylarda kriz çıkması mümkün. Ya da bankadaki işlerinizde aksilikler yaşanabilir. Eğitim almak istediğiniz veya kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda fırsatlar çıkabilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kariyeriniz açısından alacağınız destekler rahatlamanızı sağlayacaktır. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların daha fazla içine girip, başarılı olmak istemeniz mümkün. Kardeşleriniz ile ilgili konularla ilgilenebilir, gereken desteği verebilirsiniz. Maddi konularınızda kontrolünüz dışında krizler yaşanabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak ve göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sezgilerinizin arttığı bir gün olur. Karar veremediğiniz konularda iç sesinizi dinlemenizde fayda var. Aileniz ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konuda olaylar karşında agresif bir tutum sergileyebilirsiniz.