21 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Günün ilk yarısında psikolojiniz biraz daha huzursuz olabilir, öğleden sonra ise kendinizi geliştirebileceğiniz pozitif koşullar bulabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Günün ilk yarısında eşiniz ya da sevdiğinizle ilgili konulara daha odaklı olabilirsiniz, öğleden sonra ise ortaklı konular ve paralar üzerinde durabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Günün ilk yarısında tamamlanması gereken konular olabilir, öğleden sonra eşinizle ya da yakınlarınızla ilgili konulara daha duyarlı olabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Günün ilk yarısında çocuklarla ilgili işler dikkat çekebilir, öğleden sonra ise işleriniz artmakta. Daha çalışkan olabileceğiniz bir gündesiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Günün ilk yarısında biraz daha esnek olmaya dikkat edin. Öğleden sonra daha akıcı ve destekleyici konuların öne çıkması güzel olabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Günün ilk yarısında düşüncelerinizde daha pozitif olmaya gayret etmelisiniz. öğleden sonra ise ailenizi ilgilendiren konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Günün ilk yarısında harcamalar ve maddi konular dikkat çekebilir. Öğleden sonra ziyaretler ve hareketli olmak için uygun koşullar var.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Günün ilk yarısında duygusal hassasiyet daha ön planda olabilir. Öğleden sonra ise size kazanç getirebilecek olanaklar üzerinde durabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Günün ilk yarısında aceleci olmamanız gereken bazı kısıtlamalar olabilir, öğleden sonra ise Ay burcunuza ilerleyerek size daha canlı ve pozitif bir hava getirmekte.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Günün ilk yarısında planlarda değişiklikler söz konusu olabilir. Öğleden sonra başkalarına daha çok yardımcı olabileceğiniz durumlar var.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Günün ilk yarısında gereksiz gerginliklerden uzak kalmaya bakmalısınız. Öğleden sonra arkadaşlarla, gruplarla bir araya gelmek sevindirici olabilir.