22 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün size yüksek bir iyimserlik ve hareketlilik getirmekte. Başkalarından çok şey öğrenebilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün duygusal açıdan bazı ikilemler, hassasiyetler gündeme gelebilir. Gerektiğinde ısrar etmemeyi öğrenmeniz gerekebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkilerinizde daha canlı bir gündesiniz. Ancak bazı fikir ayrılıkları da söz konusu olabilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Enerjinizi yaptığınız işe vererek çok şey yapabileceğiniz, verimli bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve okumak ufkunuzu genişletebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün kendinizi ifade etmek konusunda oldukça başarılısınız. Aşkta da hareketlilik ve ancak abartılı olmamak da gerekiyor.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün geçmişten kaynaklanan ya da ailevi konular sizi daha çok meşgul edebilir. Aynı zamanda uzakta olanlarla da daha çok temas edebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün düşüncelerinizde verimli ve yapıcı olabilirsiniz. Kafanızdaki pek çok şeyi toparlamaya, dağıtmamaya dikkat etmelisiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün elinizdeki imkanları ve yaratıcılığınızı daha iyimser bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Alışveriş yapanlar için fikir değişiklikler gündeme gelebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün Ay burcunuzda iken daha çok dikkat çekebilir ve popüler olabilirsiniz. Şahsi konular ve ilişkiler üzerinde durmak da gerekebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kendinizi daha düşünceli ya da hassas bulabilirsiniz. Geçmişten gelen konular psikolojinizi daha çok etkileyebilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün sosyal uğraşlar ve gelecekle ilgili projeler açısından iyimserlik getirmekte. Yaratıcı olduğunuz bir konuya odaklanmaya bakmalısınız.