23 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Kendiniz ile ilgili kararlar alacağınız bir gün. Vereceğiniz kararlarda aceleci davranmamalısınız. Oluşabilecek risklere karşı kontrollü olmanızda yarar var. Kendinizi ifade ederken sert bir tavır sergilememeye çalışın. Atacağınız yeni adımlarda kendinizi geliştirmeyi hedefleyebilirsiniz. Yurt dışı kaynaklarınızı aktif olarak kullanmanız mümkün.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş ortamınızda yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir gün. Pratik bir şekilde yapmış olduğunuz işlerinizi toparlayabilirsiniz. İleriye yönelik düşüncelerinizde yaratıcı ve maddi olarak gelir getirecek işlere yönelmek için planlar yapmanız olası. Bu konuda kendinizi net bir şekilde ifade etmek istersiniz. Yurt dışı için tatil planı yapmanız mümkün.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün eşiniz veya sevgilinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortak bir konuda karar vermek isteyebilir, aranızdaki dengeyi korumaya çalışırsınız. Sergileyeceğiniz tavırlarınızda neşeli ve akıllıca adımlar atıyor olmanız dengede kalmanızı kolaylaştıracaktır. Mistik konular ilginizi çekebilir. Mistik yurt dışı turlarına katılmanız mümkün.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Ailenizle ilgili konuların gündemde olacağı bir gün olur. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Mazide kalan konular ortaya çıkar. Bu durumun sizi duygusal olarak etkilemesi mümkündür. Yaratıcılık gerektiren konularda yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Kendinizle kalmak istemeniz olasıdır. Rahatlamak için hobilerinize yönelebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
İş hayatınızda akademik konuların gündeminize gelmesi mümkündür. Bu konu sizin için ön plana çıkar ve önemli olur. Elinizden gelen tüm çalışmaları yaparsınız. İyimser bakış açınız sayesinde motivasyonunuz yüksek olur. Kendinizi ifade ederken pozitif oluşunuz size ayrıca bir çekim kazandırır. Kardeşlerinizle bir araya gelmek neşenizi arttırır.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Yapmış olduğunuz işlerde detaycı ve titiz olmanız birçok konuda başarılı olmanızı sağlıyor. Detaylarla ilgilenirken konunun bütününden kopmamaya gayret etmelisiniz. Almış olduğunuz sorumluluklarınızı yerine getirirken doğru bir şekilde hizmet veriyor olmanız, olumlu geri bildirimler almanız, sizi motive ediyor. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Uğraştığınız işlerinizde hareketli bir gün geçirmeniz mümkün. İş arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapar, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Yurt dışı kaynaklı haberler gündeminizi etkileyebilir. Bir grup ya da toplulukta bulunabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilir, oluşan gerginlikler karşısında ara buluculuk yapabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Sorumlu olduğunuz işlerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu konularda yeteneklerinizi kullanarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Bugün biraz daha hayalperest olmanız mümkün. Verdiğiniz kararlarınızda dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde dalgalı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissetmeniz olasıdır. Akışta kalmayı deneyin.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün iş hayatınızda yapacağınız görüşmelerin büyük bir kısmı yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili olabilir. Yaptığınız görüşmeler olumlu sonuçlanması mümkün. Bu durum keyfinizi yerine getirecektir. Kendinizle ilgili konularda hayatınızın akışı açısında değişik kararlar almak isteyebilirsiniz. Bilim ve felsefe konularına olan ilginiz artabilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sahip olduğunuz kaynaklarınız hakkında değerlendirmeler yapabilir, yatırımlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeteneklerinizi kullanarak kariyer konusunda ön plana çıkmak istemeniz mümkün. Yoğun temponuzda kendinize zaman ayırmayı unutmayın.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Takip ettiğiniz işlerinizde ve özel hayatınızda hareketli bir gün. İletişimin yoğun olur. Arka arkaya gelen telefonlar, e-mailler, mesajlar sizi biraz yorabilir. Keyifli ve aksiyon alacağınız anlar var. Zihniniz devamlı meşgul olabilir. Sosyal gruplarınızla buluşur hayallerinizle ilgili fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmelisiniz.