24 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün yeni şeyler keşfetmek için heyecanlı olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacaktır. Sorumlu olduğunuz konulara farklı bakış açıları getirmek isteyebilirsiniz. Bu konuda yurt dışı kaynaklarınıza başvurabilir, çeşitli fikirler almak istemeniz olasıdır. Yeniliklere açık olduğunuz kendinizi geliştirmek istediğiniz bir gün.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Takip ettiğiniz işlerinizde detaylara dalacağınız bir gün. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Hareketli oluşunuz sizi rahatsız edebilir, odaklanmada sorun yaşamanız mümkün. Hizmet verdiğiniz sektörlerde rutin yapmış olduğunuz görüşmeler hız kazanabilir. Finansal konularınızda farklı stratejiler izlemek istemeniz olasıdır.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Sorumlu olduğunuz işlerinizde uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Yurt dışı seyahatlerine çıkmanız olasıdır. İş anlaşmalarınızı yaparken sözleşme maddelerine dikkat etmenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde dengede olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız programda keyifli anlar geçirmeniz mümkün.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Sorumlu olduğunuz işlerinizde değişik bir program uygulamak isteyebilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapabilir, daha önceden yapılan uygulamaları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Aile yaşantınız ile ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Duygusal olarak etkilenmeniz mümkün. Yorulduğunuzu hissetmeniz olası. Özgürleşmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün yaratıcılığınızı yönlendireceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edeceğiniz zamanlar var. İşlerinizde eksiklikleri gidermek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişim konularına merak duymanız mümkün. Bu konuda araştırmalar yapabilir, seminerlere katılabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün kariyeriniz ve çalışma koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Emek verdiğiniz işlerinizin takdir görmesini ve ön plana çıkmayı isteyebilirsiniz. Yapmış olduğunuz işler yabancılar tarafından desteklenebilir. Bu durum sizin motivasyonunuzun yükselmesine, işinizi geliştirerek yapmanıza olanak tanır. Yeni fikirlere açık olduğunuz bir gün.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Sosyal olarak hareketli ve faaliyetler içeren bir gün olabilir. Çalışma ortamınızda yapılacak olan seminerler, toplantılar yoğun bir gündem oluşturabilir. Yurt dışından gelen misafirleri ağırlamanız mümkün. Yeni ürün tanıtımları veya işinizle ilgili farklı tekniklerin sunumlarında yer alabilirsiniz. Sosyal ortamlardan keyif alacaksınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Uğraştığınız konularda kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız ön plana çıkarmanız mümkün. Arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle işlerinizi bitirmeye çalışabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar krizler yaşamanıza sebep olabilir. Özel hayatınızla ilgili sebepsiz endişelere kapılabilirsiniz. Akışta olmaya özen gösterin.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. İşe yaptığınız işleri inceleyerek başlayabilirsiniz. Yapılacak olan tanıtımlarla ilgili düzenlemeleri tamamlayabilirsiniz. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmeniz mümkün. İlişkiler ön plana çıkabilir. Yurt dışından gelecek olan akrabalarınızla ilgilenmeniz olasıdır.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Çalışma ortamınızda sorumlu olduğunuz işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilir, bilginiz ve tecrübenizle harmanlayabilirsiniz. Maddi konularınızda alternatif yollar denemek istemeniz mümkün. Kazancınızı arttırmak için yatırımlarınızı farklı koşullarda değerlendirmek isteyebilir, çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Bu konuda destek almanız olası.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün zihinsel faaliyetleriniz hareketli olur. İletişimle ilgili konularınız hız kazanır. Beklediğiniz haberleri zamanında önce alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda destek almanız mümkün. İşlerinizi akıcı bir şekilde yapabilir, değişik fırsatlarla karışılabilirsiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Kırıcı olabilirsiniz.