25 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak isteyeceğiniz bir gün. Mesleki kariyeriniz ön planda olacaktır. Üstlerinizle olan iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Aileniz ile ilgilenmeniz olasıdır. Geçmiş yaşanan anılar gün yüzüne çıkabilir. Bu konuların tekrar hatırlanması sizin gergin olmanıza neden olur. Kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz olası.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün kendinizle ilgili konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Öncelikle kariyerinizle ilgili konuları ele almak istemeniz mümkün. Mesleğinizde hangi kademede olduğunuzu, daha fazla ne yapabileceğinizi sorgulayabilirsiniz. Bu konuda önünüze çıkan fırsatları değerlendirip maddi kazanımlar elde edebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Çalışma ortamınızda hareketli bir gün olabilir. Zihinsel faaliyetlerinizin üst seviyede olacağı anlar var. Hizmet verdiğiniz sektörlerle bir araya gelebilir, detaylı çalışmalar içerisinde olabilirsiniz. Mesleğinizde ön planda olmak, olumlu geri bildirimler almak için çok çalışırsınız. Motivasyonunuz yükseliyor. Sağlığınızı ihmal etmeyin.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Çalışma ortamınızda mesleğinizle ilgili sözleşmeler, anlaşmalar ön planda olabilir. Meslek taşlarınızla ortak bir konuda ciddi kararlar almak için masaya oturabilirsiniz. Bu konuda dengeyi sağlamak, uzlaşmak için açık ve net olarak şartlarınızı öne sürmenizde yarar var. Duygusal olarak inişler, çıkışlar yaşamanız mümkündür.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Bu konuda stratejik bir yol izlemeniz mümkün. Kariyer alanınızda ön planda olmak ve parlamak istersiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanabileceğiz bir gün. Maddi konularda ailenizden destek alabilirsiniz. Mevcut gayrimenkuller üzerinden alım – satım işleri ile uğraşmanız mümkün.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün yapmış olduğunuz işle ilgili ileriye yönelik atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işle ilgili çeşitli eğitimler alabilir ya da mevcut eğitiminizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Detaylı bir plan oluşturabilir iş akışınızı düzenleyebilirsiniz. Felsefi konulara ilginiz artar. Merak ettiğiniz konular hakkında araştırmalar yapmanız mümkün.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Yaptığınız işlerinizle ilgili kariyerinizde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak başarılı işlere imza atmak için heyecan duyarsınız. Çeşitli topluluklarda olmak, sosyal gruplar içinde kendinizi tanıtmak istemeniz mümkün. Kariyeriniz konusunda iş ortaklığına girmek isteyeceğiniz kuruluşlarla bağlantılar kurabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Uğraştığınız işlerinizle ilgili çeşitli fırsatlar kapınızı çalabilir. Sosyal alanınızda sizinle beraber iş yapmak isteyen kişiler karşınıza çıkması mümkündür. Kariyeriniz ile ilgili konularda tek başına olmak ve başarıyı paylaşmak istemeyeceğiniz bir gündesiniz. Kalabalık içinde memnun gibi olsanız da tek başınıza hareket etmek istersiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. İşlerinize ciddiyetle yaklaşacaksınız. Mesleki alanda başarı sizin için ön planda olacaktır. Geleceğe dair düşüncelerinizde endişeli bir ruh halinde olmanız mümkün. Bilmediğiniz sebeplerden dolayı kendinizi gergin hissedebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Gün içinde kişisel yönden önem verdiğiniz konulara odaklanmanız olasıdır. Sorumlu olduğunuz konularda ciddiyetle eğileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle bir araya gelmeniz mümkün. Geleceğe yönelik planlarınızı netleştirmeye çalışabilirsiniz. Sizin için muallakta kalan konular sorun haline gelebilir. Çocuklarınızla keyifli zaman geçirirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün yapmış olduğunuz işlerinizle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz sunum ve projelerinizi ilgili kişilerle paylaşmak için heyecan duymanız mümkün. Kariyeriniz açısında hoş bir adım atacağınızı düşünmeniz olasıdır. Finansal konularınızda düzenlemelere gider, yatırım yapmak için arayış içine girebilirsiniz.