26 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Mesleki konularda hırslarınıza yenik düşmeniz mümkün. Çatışmacı bir tutum izleyebilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanmanız olasıdır. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Ani tepkilerden kaçınmalısınız. Bugün vereceğiniz kararlarda risklerden uzak durmalısınız.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Sorumlu olduğunuz işlerinizde bazı düzenlemeler yapmanız mümkün. Hoşunuza gitmeyen değişmesi gereken koşullar hakkında ilgili kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Bugün kendiniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilir. Yaşam alanlarınızda sizi rahatsız eden durumları değiştirmek isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek sizi rahatlatacaktır.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Birçok işle uğraşıyor olmanız sizi bedenen ve zihnen yorabilir. Yaptığınız işlerde detaylı girişimlerde bulunmanız sizi motive edecektir. İletişim trafiğinizin yoğun olacağı bir gün. Verdiğiniz sözleri karıştırmanız olası. Aşırı yorgunluk hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde ve düzenli beslenmenizde yarar vardır. Dinlenmek için kendinize vakit ayırmalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Uğraştığınız işlerinizle ilgili sorumluluklarınızın arttığı bir gün. Otorite olan kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili çaba sarf etmeniz mümkün. İşlerinizi planlı bir şekilde yapıyor olmanız sizin yararınıza olacaktır. Eşinizle ilgili konularda daha hassas olacağınız bir gündesiniz. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün planlamış olduğunuz iş akışınızda aksamalar olabilir. Mesleğinizle ilgili konularda ön planda olmak isterken elinizde olamayan sebeplerden dolayı aksilikler yaşayabilirsiniz. Ortak kaynaklarla ilgili konularda eşinizin ya da ailenizin kaynaklarını kullanmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizin için riskli olayları beraberinde getirebilir. Dikkatli olmalısınız.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yeniliklere açık bir gündesiniz. Elinizdeki imkânları fırsata çevirmek için heyecan duymanız mümkün. Ufkunuzu genişletmeyi seviyorsunuz. Farklı kültürle tanışmak isteyebilir, mistik yurt dışı turlarına katılabilir ya da yakın bir arkadaşınızla keşif gezisine çıkabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Mesleki hayatınızın ön plana çıkacağı bir gün olur. Kariyerinizle ilgili konular da karşınıza fırsatlar çıkabilir. Fırsatları analiz edip değerlendirmeniz mümkün. Ortak konularda dengeli bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. İstek ve taleplerinizi daha önceki başarılarınızı anlatarak net bir şekilde ifade ediyor olursunuz. Annenizle ilgilenmeyi ihmal etmeyin.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
İş ve kariyer alanlarınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Başarı elde etmek için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Aynı zamanda beklenmedik fırsatlar, sosyal gruplardan davetler alabilirsiniz. Fikirlerinizde sabit olmamaya dikkat etmelisiniz. Size sunulan şansları göremeyebilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olmak size iyi gelecektir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Mesleki yaşamınızda işleriniz planladığınız gibi olmayabilir. Yanlış anlaşılmalara, karışıklığa açık bir gün olması mümkündür. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşında gergin ve dikkatiniz dağınık olabilir. Duygusal olarak inişler çıkışlar yaşamanız mümkün. Bugünü daha basit işlerle geçirebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi düzenleyebilir, kendinize zaman ayırabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kişisel hassasiyetleriniz ön plana çıkabilir. Yaptığınız işlerinizde sorumlu olduğunuz konularda disiplinli bir tavır sergilemeniz mümkün. Bu tavır çevreniz tarafından yanlış anlaşılmalara, sert bir izlenim yaratmanıza sebep olur. Çocuklarınızla ilgili konularda alternatif hobiler bulabilir, çocuklarınızı bu alanlara yönlendirebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Banka hesaplarınız ile ilgilenebilirsiniz. Para akışınızla ilgili durumlardan pek hoşnut olmayabilirsiniz. Alternatif maddi kazanımlar için uygulamalar yapmanız mümkün. Sosyal hesaplarınızı kullanarak duyurular yapabilir, dostlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.