27 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki konularda yeni açılımlar yaşamanız mümkün. Bu konu sizi hırslandırır. Daha üst basamaklara çıkmak için heyecan duymanız olası. Üstlerinizle bir araya gelebilir iş akışıyla ilgili planlar yapabilirsiniz. Babanızla ilgili gergin durumlar söz konusu olabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. Aşk hayatınızda keyifli ve romantik anlar yaşarsınız. Çocuklarınızla sanatsal faaliyetlere katılmanız mümkün.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Günlük işlerinizde detaylarla ilgilenmeniz mümkün. Zihinsel olarak motivasyonunuz yüksek olur. Yakın çevrenizi de her konuda motive etme yeteneğine sahip olursunuz. Hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminiz, ifadeleriniz net ve akıcı olur. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize edebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde inişler, çıkışlar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır. Duygularınızı dengede tutmakta zorlanmanız mümkün. Eşinizin veya sevgilinizin duygularından etkilenmeniz olası. Ortak paylaşılan konularla ilgilenebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Yaptığınız işlerinizde araştırmacı yanınız ön planda olacaktır. Disiplinli bir çalışma içine girebilirsiniz. Başarılarınıza başarı katmak için hırslı bir tavır sergilemeniz mümkün. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konularda daha toleranslı olmanızda yarar var. Kontrolünüz dışında gelişen maddi kayıplar yaşanabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Yaratıcılığınızı kullanarak işlerinize yön verebilirsiniz. Felsefi konular dikkatinizi çekebilir. Farklı arayışlar içine girmeniz mümkün. Yurt dışından gelecek olan biriyle karşılaşmanız olasıdır. Keyifli bir diyalog kurabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk almanız olası. Mesleğinizle ilgili farklı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu konuyu eşinizle ya da sevgilinizle beraber inceleyip bir karar verebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gün. Sosyal bir etkinliğe katılmanız mümkün.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili yapmış olduğunuz çalışmalarda farklı gruplarla bir araya gelebilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için değişik bakış açılarından yararlanabileceğiniz bir gün. Kendi işinizin tanıtımını yapabilir bu sayede maddi kazanç elde etmeniz mümkün. Dostlarınıza bir araya gelir keyifli anlar paylaşabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün çalışma ortamınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. İş yerinizin düzenlediği bir seminere ya da eğitime katılmaz mümkün. Yurt dışından eski bir arkadaşınız sizi ziyarete gelebilir. Arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşamanız mümkün. Farklı konulardaki sohbetler ufkunuzu açacaktır.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Sorumlu olduğunuz işlerinizde planladığınız hedeflerinize doğru yaklaşıyorsunuz. Yapmış olduğunuz başarılı organizasyon sayesinde iş akışınızda ciddi bir aşama kaydetmiş olabilirsiniz. Bu durum üstleriniz tarafında takdirle karşılanması mümkün. Kariyeriniz için kendinizi işinize adayabilirsiniz. Maddi olarak kazanımlarınızı değerlendirebileceğiniz bir gün.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda farklı çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Yapmış olduğunuz işi sosyal gruplarla paylaşabilir kazancınızı arttırmak için tanıtımlar yapabilirsiniz. Sizin için finansal konuların ön planda olduğu bir gün. Kendi meslek grubunuzdan kişilerle toplanabilir birlikte farklı projeler başlatmak isteyebilirsiniz.