01 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşmanız mümkün. Gelişen olaylar sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade ederken çekimser bir tavır içinde olabilirsiniz. Finansal konularınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşamanız olası. Günün gerginliğini atmak için biraz sakin kalmanızda yarar var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizde ısrarcı bir tutum sergilemeniz mümkün. Bu durum yakın çevrenizde gerginlik yaratabilir. Biraz daha esnek olmanızda yarar vardır. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için yeniden harekete geçebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün iş hayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşması mümkün. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgilenmeniz olası. Babanızdan bir konuda destek alabilirsiniz. Ailenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve evinize, zevkinize göre harcamalar yapabilirsiniz. Evinize dair uğraşlar sizin için bir hobi olur. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, keyifli sohbetler içinde olabilirsiniz. Gün içinde kontrolünüz dışında gelişen olaylara dikkat!
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranmanız mümkün. Sorumluluklarınız ile ilgili detaylara odaklanmanız gereken bir gün. Hizmet aldığınız kurum ve kuruluşlarla bir araya gelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli bir sohbet size iyi gelecektir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengeyi kurmaya çalışmalısınız. Kontrolünüz dışında gelişen olaylardan dolayı gerginlik yaşamanız mümkün. Eşinizle ilgili sağlık konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal anlamda daha çok destek vermeniz yararlı olacaktır. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün sorumluluklarınızda daha hırslı olmanız söz konusu olabilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Zaman zaman çalışma ortamında dengenizi korumakta zorlanmanız olası. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir. Yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Kendi içinize dönüp dinlenebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün yaptığınız işlerinizde azimle çalışabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak farklı işler yapmaktan keyif alacağınız bir gün. Maddi konularınızda elinizde olmayan sebeplerden dolayı kayıplar yaşamanız mümkün. Bu konu sizin biraz gerilmenize sebep olabilir. Alternatif kararlarla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik çalışmalarınıza hız verebilirsiniz. Yapmış olduğunuz planlı ve stratejik çalışmalar sonucunda başarıyı yakalama şansınız çok yüksek olur. Sizinle iyi geçinen fakat sizi çekemeyen kişilere karşı daha dikkatli olmanızda yarar vardır. Duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda grup çalışmalara düzenleyebilirsiniz. Sosyal statünüz gereği akademik çalışmalarda bulunmanız mümkündür. İleriye dönük hedef ve projelerinizde karamsar bir tutum sergilemeniz olasıdır. Biraz içinize yönelip yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Planlamış olduğunuz yeni girişimleriniz için biraz daha beklemeye ve sabretmeye ihtiyacınız olabilir. Kişisel yeteneklerinizi daha faydalı nasıl kullanabileceğinizi planlayabilirsiniz. İleriye yönelik düşüncelerinize şekil vermek için uygun bir gün olur. Dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.