04 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün harcamalarınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Özellikle sabah saatlerinde hesapta olmayan, ani durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha hareketli ve girişken kılmakta. Kişisel isteklerinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün beklenmeyen durumlar aniden gizli konuların ortaya çıkmasına neden olabilir. Kimi zamanda elde olmayan koşullar da söz konusu olabilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün sevdiklerinizle ve arkadaşlarla bir arada olmak sizi canlandırabilir. Aynı zamanda parasal açıdan ilginç olanaklar üzerinde durabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Gün içinde daha esnek olmanızı gerektirebilecek koşullar var. Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi sorumlu ve meşgul kılabilecek gelişmeler yaşanabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün kendinizi farklı yollardan, yaratıcı biçimde ifade edebileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün ortak bir para konusu üzerinde daha planlı olmaya bakmalısınız. Kimi zamanda hesapta olmayan, ani koşullar harcamalara yol açabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün evlilikte ve yakın arkadaşlıklarda hareketli bir gün. Kendinizi daha iyi anlatmaya gayret etmelisiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün düzen ve çaba gerektiren işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Günlük işlerinizde ani değişiklikler ve sürprizler söz konusu.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kendinizi daha yaratıcı ve keyifli hissedebileceğiniz fırsatlar var. Çocuklarla, sevdiklerinizle ilgili imkanlar da mutluluk getirebilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün biraz daha sakin ve esnek düşünmeye bakmalısınız. Haklı olsanız da, ortaklaşa konularda toleranslı olmaya gayret etmelisiniz.