05 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Belki şartlar istediğiniz kadar hızlı ilerlemiyor olabilir. Ancak düşüncelerinizi somut hale getirebilecek olanaklar bulabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün akıl ve duygu arasında kalabileceğiniz bazı durumlar, açmazlar gündeme gelebilir. Olayların daha hızlı ilerlemesi pek mümkün olmayabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Düşünce düzeyinde henüz netleşmemiş konularda aceleci davranmamalısınız. Bugün kendi iç dünyanıza dönerek bazı kişisel buluşlar yapabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Gelecek yönünde tam bir karara varmak hemen mümkün olmayabilir. Bugün elinizdeki olanaklar üzerinde daha çok düşünmelisiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Kimi zaman yanlış anlamalar gündeme gelebilir. Bugün biraz daha sabırlı olmalısınız. Olaylar pek hızlı ilerlemiyor olabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Kendinizi farklı seçimlerin içinde bulabilirsiniz. Kimi zaman başkalarının ne dediğine çok fazla takılı kalmamak gerekiyor.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün kendinizle daha çok ilgilenmelisiniz. Sağlık ve diyet konularına özen göstermekte fayda var.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken daha iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız. Ortaklaşa konularda sabırlı davranmak gerekebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İhmal etmiş olduğunuz işleri toparlamak için uygun bir gündesiniz. Ancak dikkat gerektiren konular da karşınıza çıkabilir. Sabırlı olun.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün hayatın güzel yönlerine ve tembelliğe daha çok zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak güzel. İştahınıza dikkat edin.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün kafanızda bir süredir takılı kalan işleri toparlama imkanı bulabilirsiniz. Ancak ailevi konular ve hassasiyetler kimi zaman engeller çıkarabilir.