07 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Sosyal konuların daha fazla ilginizi çekeceği zamanlar içindesiniz. Zihniniz hızlı olarak çalışır. Konudan konuya hızlı geçişleriniz olabilir. Aynı konularla uğraşmaktan hemen sıkılmanız mümkün. Hayalini kurduğunuz konularda yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Arkadaş grubunuzla keyifli organizasyonlar yapmaktan keyif alırsınız.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Uğraştığınız işler veya özel hayatınızla ilgili beklemediğiniz ani gelişmeler olabilir. İletişim trafiğiniz bir anda artabilir. Başladığınız fakat tamamlayamadığınız işlerinizi bugün hızlı bir şekilde tamamlamanız mümkün. Maddi konularınızda planlama değişikliğine gidebilirsiniz. Psikolojik olarak kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek isteğiniz, merakınız devamlı artıyor. Çeşitli araştırmalar yapıp, ilginizi çeken kitapları okuyup bilgi dağarcığınızı genişletiyorsunuz. Çalışma ortamınızda hareketlilik olabilir. Birçok işle uğraşmanız dikkatinizi dağıtabilir. Yakın çevrenizle beraber olmak size iyi gelir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda sezgileriniz size yol gösterecektir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi somutlaştırmak istemeniz mümkün. Yeteneklerinizi kullanarak maddi kazanım elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizle veya kardeşlerinizle bir araya gelebilir keyifli anlar paylaşabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerden destek almanız mümkün. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi renklendirir. Beklediğiniz ya da sürpriz haberleri hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Aktif ve yoğun bir gün olur. İşlerinizle ilgili güzel gelişmeler motivasyonunuzu yükseltir. Arkadaşlarınızla keyifli anlar geçirebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün gündeminizde aile, ev ve iletişim konuları ön plana çıkıyor. Aileniz ve evinizle ilgili gelişmelerde olayların detayını inceleyebilir bir dedektif gibi sorunun kökenine inebilirsiniz. Geçmişte kalan konuların gündeminize gelmesi olasıdır. Uğraştığınız işlerle ilgili hareketli bir gün geçirmeniz mümkün. Kardeşlerinizle bir araya gelmeniz size iyi gelecektir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün şanslı gününüzdesiniz. İlgilendiğiniz işlerde yaratıcılığınızı kullanmak işlerinizi hafifletebilir. Hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Gün içinde keyifli koşturmacalar yaşamanız mümkün. Sevdiğiniz, haz aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sosyalleşmek isteyebilir kafanızı dağıtmak için yakın dostlarınızla bol sohbetli anlar paylaşabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkilemesi olası. Yaptığınız işe odaklanabilir çevrenizde olup bitenleri göremeyebilirsiniz. Dikkatiniz ve odağınız işinizde olacak. İletişiminizin yoğunlaşmasıyla dikkatiniz dağılabilir. Çalışma arkadaşlarınıza karşı otoriter bir tutum içinde olmanız mümkün. Esnek olmakta fayda var.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde daha özgür bir tavır sergilemeniz mümkün. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde kalmak isteyeceğiniz bir gün. Koşullar daha akıcı olacaktır. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber keyifli anlar paylaşmak için organizasyon yapmanız olası.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi tahmin ettiğinizden daha hızlı bir şekilde tamamlamanız mümkün. İletişiminizin yoğun olacağı bir gün olur. Finansal işlerinize daha fazla yönelebilirsiniz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylar maddi krizlere yol açabilir. Yapacağınız alternatif bir planla bu krizi kısa bir sürede çözmeniz olasıdır.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Hayallerinize yaklaşacağınız zamanlar içerisindesiniz. Şans sizden yana olacaktır. Beklediğiniz haberleri hızlı bir şekilde alabilir ve hayatınıza geçirmeniz mümkün olur. Kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğiniz çevrelerde olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz olasıdır.