08 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün iş hayatınızdaki konularda sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili konuların ön planda olması mümkün. Bulunduğunuz seviyeden bir üst seviyeye geçmek için azimle çalışmanız olası. Sizin için başarılı olmak vazgeçilmez olur. Ailenizle ilgili konularla ilgilenebilir sevdiklerinize destek olabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün geleceğinizle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. Kendinizi güvence altına almak için alternatif fikirler düşünmeniz mümkün. Maddi konularınızda birikim yapmak, elinizdeki varlığın çoğalmasına yönelik yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz. Sosyal gruplar içinde olmak, yardımlaşma kurumlarına manevi destek vermeniz olası.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yoğunlaşan iş temponuz sizi bunaltabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerginleşmenize sebep olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlayıp, rahatlamak için hobilerinize yönelmeniz size iyi gelecektir. Kendinizle kalmak isteyeceğiniz bir gün. Evinizde sevdiğiniz şeylerle uğraşmak rahatlatacaktır.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanmalar yaşamanız olası. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek istemeniz mümkündür. Ailenizle ve sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi evinizde mutlu, huzurlu hissedersiniz. Kendinizde değişiklik yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenme içinde olabilirsiniz. Bütçeleme yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek destek sizi rahatlatacaktır. Mevcut kaynaklarınızı gözden geçirmeniz mümkün. Kendinizi güvende hissedeceğiniz kadar kaynağa sahip olduğunuzdan emin olmak için değerlendirme yapabileceğiniz bir gün.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün uğraştığınız işlerinizde ticari konularda düşünmeniz gereken, inceleme yapmanız gereken anlar yaşayabilirsiniz. İletişiminizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizle haraketli bir gündeminizin olması mümkün. Sorumlu olduğunuz konularınızda feragat etmeniz gereken olaylar olabilir. Kendinizi huzursuz hissetmeniz olası.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün ailevi konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz. Eski konular açılabilir ve bazı aile fertleri arasında çözülme yaşanması olası. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Ailenizde kişiler arasında dengeyi kurmakta zorlanmanız mümkün. Bu durum sizin ruh halinizin dalgalanmasına sebep olur. Keyif aldığınız yerlerde olmak size daha iyi gelecektir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olması mümkün. Bu durumu kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için zaman yaratacaksınız. Keyifli bir gündesiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sosyal konulara yönelmek için uygun bir gün.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Çalışma ortamınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Hizmet verdiğiniz kişiler ya da kurumlarla ilgili detaylar hakkında görüşmeler yapmanız mümkün. Yurt dışından gelecek bir ürün veya bir misafirle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Detaylardan bunalmanız olası. Günün yorgunluğunu evinizde keyifle dinlenerek atabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz veya sevgilinizle her zamankinden daha fazla ilgilenmek durumda kalabilirsiniz. İkili ilişkileriniz de gizli kalan konular gün içinde sizi rahatsız edebilir. Kendinizden çok karşınızdakine yöneleceğiniz bir gündesiniz. Bu durum dikkatinizi dağıtabilir. İşlerinizde sıkışmalar meydana gelebilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Uğraştığınız işlerinizde yeteneklerinizi ön plana çıkartmak istemeniz mümkün. Kendinizi kararsız ve endişeli hissedebilirsiniz. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir. Çevrenize karşı otokontrolünüz yüksek olabilir. Bu durum gergin olmanıza sebep olur. Kendi içinize yönelmek sizi sakinleştirecektir.