09 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün iş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çabalamanız mümkün. Yeni işlere başlamak için elinizdeki işlerinizi toparlamanız sizin için yararlı olacaktır. Üstlerinizle ilişkiniz gün içinde önem kazanabilir. Girişken ve çalışkan tavrınızla birçok işin üstesinden gelebileceksiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün geleceğe yönelik planlarınızda sahip olduğunuz değerlerinizi çoğaltmak için neler yapabileceğinizi araştırabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak maddi gelirler elde etmek istemeniz mümkün. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarınızdan sanatsal faaliyetler için davet almanız olası. Sevdiklerinizle beraber olmaktan keyif alırsınız.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Gizli kalmış konulara merak duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülme yaşanabilir. Bazı olayları bitirme isteği içinde olmanız mümkün. Evinizde olmak isteyeceğiniz bir gün. İç dünyanıza çekilebilir kendinizle baş başa kalmak size iyi gelecektir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Yapmaktan keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenmek durumunda kalmanız mümkün. Duygusal olarak hassas bir gün geçiyor olmanız olası. Evinizde kendinizle kalmak ve evinizle ilgili konularla uğraşmak sizi rahatlatır.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Finansal olarak değerlendirmeler yapabilir gelir- gider dengenizi kontrol edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanarak sonuç almak istemeniz mümkün. İşleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Bazı konularda çözülme yaşayabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün çalışma ortamınızda sorumlu olduğunuz konularda hızlı gelişmeler olabilir. Beklediğiniz haberleri gün içinde almanız mümkün. Hareketli zamanlar geçirirsiniz. İletişiminiz yoğunlaşır. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Eviniz ve aileniz ile ilgili geçmişten gelen konular söz konusu olabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda özveride bulunabilirsiniz. Ev ve aile ortamında denge ve uyumu kurmakta zorlanmanız mümkün. Aile içindeki mevzular canınızı sıkabilir. Geçmişe yönelik konular açılabilir. Kendinizi yorgun ve huzursuz hissetmeniz olasıdır. Kendi iç sesinizi dinleyerek çıkış noktası bulabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha çok çaba sarf ederek başarılı girişimlerde bulunmanız olasıdır. Kendinize yönelik kişisel işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Evinizi daha konforlu bir hale getirmek için keyifli bir alış – verişe çıkabilirsiniz. Şık ve lüks objeler, eşyalar dikkatinizi çekecektir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda hizmet verdiğiniz veya hizmet aldığınız kişilerle, kurum ve kuruluşlarla bir araya gelebilir sorunlu konular hakkında detaylı görüşmeler yapabileceğiniz bir gün. Zaman zaman dikkatiniz dağılabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konulara yoğunlaşabilir daha verimli iş akışı sağlayabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün ikili ilişkileriniz, ev ve aile hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konularla ilgilenmeniz mümkün. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ruh halinizde dalgalanmalar olması olasıdır. Denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar yaşayabilirsiniz. Evinizde tek başınıza kendinizle kalmak istemeniz olasıdır.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün yapmış olduğunuz işlerinizde meslektaşlarınızla rekabete girebilirsiniz. Hırslı ve bir şeyleri ispatlamak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal faaliyetlerinizde de aynı hırs ve çaba gündeminizde olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde yorulduğunuzu hissetmeniz olası. Dalgalı bir ruh hali içinde olmanız mümkün. Evinizde kendinizi huzurlu hissedersiniz.