10 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Yeni konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Merak ettiğiniz konular üzerinde araştırmalar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için girişimlerde bulunmak istemeniz mümkün. Bu konularda eğitimlere katabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizde ön planda olmak için gayret göstereceksiniz. Sosyal ortamlarda olmaktan keyif alacaksınız.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş hayatınızda kariyeriniz ile ilgili konular ön plana çıkarken siz gayretli çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. İş yerinizdeki konumunuzu yükseltmek için özverili çalışmalarınızı, kendinizi geliştirmeyi bir amaç haline getirmeniz mümkün. Bu durum sizin için geleceğinizi garanti altına almanın bir yolu olabilir. Yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekersiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün hayatınızda olan bazı şeyleri değiştirme isteği içinde olabilirsiniz. Geleceğe dair beklentilerinizi netleştirmek için öngörülerinizi kullanmanız mümkün. Yeni fikirlerinizi hayata geçirmek için heyecan duyacaksınız. Uğraştığınız işlerinizi sosyal çevrelerde tanıtmak isteyebilirsiniz. Şans sizden yana olacaktır. Adeta parlayacaksınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Ev ve ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konularda endişeli bir tutum içinde olmanız mümkün. Kontrolünüz dışında gelişen olaylardan dolayı ruh halinizde inişler, çıkışlar olabilir. Yeni bir şeylere başlamak için uygun bir gün olmayabilir. Günü daha sakin ve kendinizle geçirebileceğiniz şekilde planlamanız yaralı olur.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Kendinizi ve yaşamınızdaki bazı şeyleri değiştirmek isteyeceğiniz bir gün. Yeni fikirlere daha çok önem verebilir farklı görüşlere açık olursunuz. Sosyal çevreniz ile birlikte olmak çeşitli organizasyonlara katılmak size keyif verecektir. Kendinize zaman ayırmak, dinlenmek için tatil planları yapmanız mümkün. Özgürlüğünüzü yaşamak isteyebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliğe gidebilir, farklı yatırım yolları arayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha bireysel ifade edebileceğiniz bir gün. Bu yolla yeteneklerinizi kullanarak maddi kazanımlar elde etmeniz mümkün. Kendinize zaman ayırmak, kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir zaman içindesiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Çalışma ortamınızda ve özel hayatınızda hareketli bir gün geçirmeniz mümkün. Yeni fikirler üretecek ve bunları etrafınızla paylaşmak isteği duyacaksınız. Eğitim alanında yeni bir programa başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilir ara buluculuk yapabiliriz. Arkadaşlarınızı evinizde ağırlamaktan keyif alırsınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Aileye ve köklere ait konular gündeminizi oluşturabilir. Ev hayatınızla ilgili değişiklik düşünüyorsanız, karar vermek için uygun bir gün olabilir. Aile içi çözülmesi gereken konular çözüme kavuşması mümkündür. Bireyselliğinizi daha fazla yaşamak isteyeceğiniz bir zaman içerisinde olmanız olası. İç sesinizi dinlemeniz yararlı olur.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gün. Kişisel gelişiminizle ilgilenebilir bu konularda almak istediğiniz eğitimleri düşünebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. İlginizi çeken bir konuda yeni bir sosyal çevreye katılmanız mümkün. Farklılık isteği içinde hayatınız da dönüştürmek istediğiniz her şeyi tekrar gözden geçirebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün yapmış olduğunuz işlerinizle ilgili detaylı çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İş yerinizde beraber çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Sağlıkla ilgili sıkıntı yaşıyorsanız, kendinize daha fazla özen göstermeye çalışın. Sosyal gruplara katılabilir arkadaşlarınızla bu konuda detaylı araştırmalar içine girebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bireyselliğinizi yaşamak istediğiniz bugünde geleceğiniz için yeni fikirler oluşturmak size iyi gelecektir. Gündeminizi ikili ilişkileriniz oluşturabilir. Eşiniz veya sevgilinizle ilgilenmeniz olası. İkili ilişkilerinizde dengenizi korumanızda sıkıntı yaşamanız mümkündür. İlerleyen saatlerde ilişkileriniz netlik kazanabilir. Arkadaşlarınızla buluşmaktan keyif alırsınız.