11 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma, sizi aşkta ve duygusal alanda daha duyarlı ve abartılı yapabilir. Hayatın güzel yönlerine açılabileceğiniz bir gündesiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma özellikle ev ve ailevi konulara değişiklikler getirmekte. Ev, yerleşim ve atalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma yakın çevrenize ve iletişime güçlü bir vurgu getirmekte. Düşüncelerinizi daha dikkat çekici ifade edebilir, anlaşmalar yapabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma, parasal konulara ve harcamalarınıza daha bilinçli yaklaşabileceğinizi anlatıyor. Harcamalarda aşırılıklar çekici gelebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün burcunuzda gerçekleşen tutulma sizi kişisel açıdan daha dikkat çekici ve girişimci kılmakta. Kendinizi daha fazla ortaya koyma peşindesiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma, geçmişten kalan konuları yeniden gündeme getirebilir. Bu dönemde bitişler ve sonlanmalar da dikkat çekmekte.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma sizi gelecek yönünde planlar yapmaya teşvik ediyor. Kendinize güveniniz artıyor.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma özellikle statünüzü ve sorumluluklarınızı öne çıkarmakta. Kendinizden daha çok söz ettirebileceğiniz günlerdesiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma hayata bakış açınıza yenilenme getirmekte. Görüşlerinizi yayma konusunda daha iyi fırsatlar elde edebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma ortaklaşa konulara, parasal işlere ve bu konulardaki değişikliklere işaret etmekte. Kendinize güvenmek konusunda stres yaşayabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma özellikle evlilik ve anlaşmalar konusuna dikkat çekmekte. İlişkilerinizde daha açık ve net olmaya bakmalısınız.