12 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün kendinize çeki düzen verecek konular üzerinde durabilirsiniz. Kimi zaman detaylar yüzünden hızlı karar alamayabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün oldukça verimli ve yaratıcı geçebilir. Kendi duygularınızı daha rahat paylaşabileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün dikkatinizi daha çok evdeki konulara ve hassasiyetlere ayırabilirsiniz. Ancak hızlı hareket etmek ve organize olmak da gerekebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün ziyaretler, hareket ve görüşmeler açısından oldukça faal olabilirsiniz. Düşüncelerinizde verimli olabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün cebinizdeki parayı düşünmek ve daha gerçekçi, akılcı davranmak durumundasınız. Aynı zamanda üretken olabileceğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi kişisel konularda daha girişken ve istekli kılmakta. Yeteneklerinizi daha iyi kullanabileceğiniz bir gündesiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün bazı kapalı ya da net olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Detaylarına bakmadığınız bir konu yüzünden kendinizi dağınık ya da huzursuz hissedebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün arkadaşlarla bir arada olmak ya da becerilerinizi kullanabileceğiniz bir işe odaklanmak faydalı olabilirsiniz. Aynı zamanda sezgilerinizi de iyi kullanabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün hafta sonu olmasına karşın işiniz daha çok olabilir. Aynı zamanda eksik kalan konuları tamamlamak için de uygun koşullar var.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün düşüncelerinizi uygulama ve planlama konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Uzaklarla ilgili bir konuda ufuklarınızı genişletebilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün düşüncelerinizde daha pozitif ve daha az endişeli olmaya bakmalısınız. Ortaklı bir konunun getirebileceği bir krizle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.