13 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Detaylarla ilgileneceğiz bir gün. Ortak paylaşılan maddi değerler konusunda krizler yaşamanız mümkün. Gün içinde sergileyeceğiniz benmerkezci tutumunuz, etrafınız tarafından tepki görmesi mümkün. Düşünmeden alacağınız kararlarda risklere dikkat etmelisiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hizmet verdiğiniz yurt dışı firmalarınızda yaptığınız görüşmeler sonucunda, sizden daha detaylı raporlar istenebilir. Yurt dışına çıkmak durumda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla özveri göstermeniz mümkün. Farklı kültürlere olan ilginiz gün içinde artabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Uğraştığınız işlerinizle ilgili hareketli bir gün. Birçok işle aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Dâhil olduğunuz sosyal gruplarla bir araya gelebilir üzerinde çalıştığınız konular hakkında fikir alış, verişi yapabilirsiniz. Daha çok sosyalleşeceğiniz anlar yaşamanız mümkün. Bu sosyallik iletişiminizi ve koşturmanızı arttıracaktır.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün yapmış olduğunuz işlerinizde detaylar, grup çalışmaları, toplantılar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlanması gereken işleriniz için planlama yapmanız mümkün. Eski dostlarınızla bir araya gelip keyifli sohbetler için dostlarınızı eve davet etmek istemeniz olası. Özel hayatınızda ilişkilerinizde duygusal anlar yaşayabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün iş hayatınızda ilerleme kaydedebilmek için detaylı plan yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için daha çok çaba sarf etmeniz mümkün. Kontrolünüz dışında gelişen olaylardan dolayı sinirlerinizin gerilmesi olası. Gerginliğinizi üzerinizden atmak için yalnız kalabilir veya keyif aldığınız hobilerinize yönelebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün sorumlu olduğunuzu konuları geliştirmek isteyebilir konular üzerinde detaylı araştırmalar yapabilirsiniz. Kendinize daha fazla zaman ayırmak, dinlenmek istemeniz mümkün. Kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha gerçekçi yaklaşımlar içinde olabilir mantıklı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kendinize özen göstermelisiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Çalışma ortamınızda uğraştığınız konularda detaylı ve titiz çalışmalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde iş arkadaşlarınızla mevcut projeleri paylaşmanız mümkün. Ortak paylaşılan mali konularda denge arayışı içine girmeniz olasıdır. Eşinizden veya ailenizden gelen desteklerle rahatlamanız söz konusu olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün iş hayatınızda daha fazla sorumluluk altına girebilirsiniz. İşlerinizi yoluna koymak için çaba sarf etmeniz olası. Detaylarla uğraşacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde kısıtlandığınızı hissetmeniz mümkün. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İş hayatınızda ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için plan ve program yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için sabırlı davranacaksınız. Aileniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Geçmişe dair konuların açılması mümkün olur. Gözden kaçan bir detayı fark edebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Gün içinde yaşadığınız olaylar hakkında bütünü daha rahat görebileceksiniz. Fark edeceğiniz detaylar işlerinizi hızlı bir şekilde çözmenize yardımcı olabilir. Kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Uzun zamandır kendinize vakit ayırmadığınızı fark edebilir keyif aldığınız hobilerinize yönelebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Uğraştığınız işlere odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Daha önce aklınıza gelmeyen bir detayı fark edebilirsiniz. Bu detaydan yaratıcı bir fikir ortaya çıkartmanız mümkün. Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatmak için sosyal çevrenizle görüşebilir yaratıcı fikrinizi paylaşabilirsiniz.