26 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Gündeminiz pek çok yeni konu ile doluyor. Eğitim çalışmalarında gösterdiğiniz performans ile yeni girişimler yapacaksınız. Aynı zamanda bilgilerinizi paylaştığınız çalışmalar oldukça hareketli zamanlara işaret ediyor. Yeni haberler ve iletişimin getireceği hız zihinsel uğraşların içine gireceğinizi gösteriyor. Yakınlarla ilgili ziyaretler de var.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Kaynaklarınızı genişletmek, kişisel çabalarınızla yeni kazançlar elde etmekte kararlısınız. Gelirleriniz yanında beklenmedik giderlerin olabileceğinin hesabını yapmanızda yarar var. İş hayatında yaşanan olumlu şartlar çalışma kapasitenizi pozitif yönde etkileyecektir. Yatırım planlarınızı yaparken risk taşıyan noktaları görmeye çalışmalıs ınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Ay burcunuzda size yeteri kadar öne çıkma olma şansı veriyor. Son derece hareketli bir dönemden geçiyorsunuz. Bu dönem öncelikleriniz hızla değişebilir. Kendi şansınızı yaratacağınız imkanlar her açıdan tatmin edici olacaktır. Önemli başlangıçlar yaşadığınız bugünlerde iş ortamında öne çıkan yenilikler ve çok fazla sorumluluk dikkat çekecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Dikkatli davranmalı, aceleci olmaktan kaçınmalısınız. Sizi kısıtlayan konularla mücadele ederken aşırı duygusal kararlar alınabilir. Özellikle kafanızı karıştıran etkilerin geçmesini beklemeniz en doğrusu. Zira şimdiye kadar gizli kalan bir konunun getireceği dedikodular büyüyebilir. Sizi kısıtlayan fedakarlıklar karş ısında esnek olmaya bakın.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Size fayda sağlayacak sosyal organizasyonlar içindesiniz. Daha çok başkaları ile ortak hareket ederek çalışmalarınızın sonuçlarından memnunluk duyabilirsiniz. Geleceğe dönük yeni planlar yaparken esnek olmanızda yarar var. Artık daha kalıcı ve uzun vadeli projeler üretmeniz gereken önemli değişimler söz konusu.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Oldukça hareketlisiniz. Kafanızı karıştıran sorunları netleştirmek üzere yeni kararlar alıyorsunuz. İş ve sorumlulukların ortaya çıkması ile çalışmalarınıza önem vereceksiniz. İşle ilgili temponun yanında yeni başarılara odaklanabilirsiniz. Ev ve yerleşimle ilgili konularda ise daha hızlı hareket etme gereği var. Özellikle bugün organize olmanız lazım.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Size yenilik getiren pek çok olanakla güne başladınız. Harekete geçirici şartlar sayesinde kendinizi geliştirmek, iletişim içinde olacağınız kişilerle bağlantılar kurmak kolaylaşmakta. Üzerinde çalıştığınız eğitsel bir konunu size başarı getirebilir. İlgi alanınızı genişleterek değişik bilgiler kazanabilirsiniz. Girişken ve yaratıcı olacağınız bu günler keyfiniz yerinde görünüyor.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Maddi manevi paylaşımlar açısından olumlu bir dönem. Kendinizi yaşadığınız değişime adapte etmeye çalışırken, duygusal paylaşımlarda temkinli olmalısınız. Çift durumların yaratacağı riskler her açıdan kriz yaratabilir. Borç alacak temalarının rahat ilerlediği bu günler i doğru değerlendirmeye bakın. Ortak giderlerin abartılması halinde zor durumda kalabilirsiniz.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Yeni anlaşmalar ve birliktelikler sizi meşgul ediyor. Hayatınıza hareket getiren paylaşımlarla canlılık kazanıyorsunuz. Alacağınız yeni teklifler karşısında esnek olabilirsiniz. Bazı düşünce ayrılıklarını dikkate alarak süregelen ortak projeler rahat ilerletilebilir. Sizi yenileyebilecek değişik ilişkiler yanında keyif alacağınız arkadaşlıklar dikkat çekecek.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Yenilenen koşullar sayesinde kendinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız. İş ortamında ortaya çıkan fırsatlar becerilerinizi kullanmak konusunda size destek sağlayacak. Son dönemde iş hayatında yaşanan olumlu atmosfere rağmen yeni soruml uluklar üstleneceksiniz. Her zamanki gibi disiplinli olmaya çalışın. Organize edici yanlarınız size ihtiyacınız olan zamanı kazandıracaktır.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Dışadönük ve keyifli çalışmalarını sürüyor. Hayatın güzel yönlerini görmek ve sizi mutlu edecek yeni hobilerle ilgilenmek kolaylaşmakta. Bir yandan da aşk ilişkilerininde sizi hevesli kılan gelişmeler söz konusu. Sosyal konular ise başkalarını içine alacak şekilde gelişmekte. Bu dönem tüm ilişkilerinizde yapıcı ve esnek olmayı başaracaksınız.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Eldeki kaynakları ve maddi durumunuzu etkileyen gelişmeler var. Daha temkinli olmalı yatırım planlarınızın üzerinde ısrarla durmalısınız. Tamamlanması gereken işler ve ailede olup biten konular sizi bağ layabilir. Fedakarlık gerektiren özel hayatınızda ise gereken ilgiliyi göstermelisiniz. Bu dönemde alınan sorumluluklar ön planda olacak.