08 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Hayatın getirdiği bazı olayları kontrol etmekte zorluklar yaşıyorsunuz. Geçmişle ilgili duygular ve zorunlu beklemeler karşısında sabırlı olmanızda yarar var. Bazı takıntılarınızı bırakmaya çalışın. Sizi zorunlu kılan fedakarlıklar da yıpratıcı olabilir. Daha büyük bir ideal uğruna başkaları için yapabileceğiniz çok şey bulacaksınız. İyimserliğinizi koruyun.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Sosyal hayatınızda daha yapıcı ve paylaşımcı ilişkiler içindesiniz. Ancak işle ilgili ortak çalışmalarda size önemli fedakarlıklar düşüyor. Artık başkalarını düşünmenizin vakti. Bir yandan da işten beklenen parasal desteklerde abartılı beklentiler içine girmeyin. Arkadaşlar ya da dostlukların getirebileceği hayal kırıklık larına karşı uyanık olmalısınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)İş hayatınızda olumlu süreçler içindesiniz. Önemli imkanlar ve kendinizi öne çıkaracağınız iş konuları üzerinden ilerleyeceksiniz. Gelişen olayları iyi yönetebilir, kendinizden fedakarlık yapabileceğiniz çalışmalara öncelik verebilirsiniz. Bu dönemde işle ilgili takım çalışmaları da ağırlık kazanıyor. Etkinliğinizi kullanabileceğiniz destekler başarılı sonuçlar getirecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Sizi etkileyen kişiler ve yerler hakkında değişik düşünceler edineceksiniz. Ancak hayata bakışınızı yeniden sorgulamanız gereken bu dönem yanıltıcı etkileri de beraberinde getirebilir. Özellikle eğitim hayatınıza ilişkin kararlarda gerçekçi olmakta yarar va r. Hukuki konuların getirdiği belirsizlikler var ise olayları sağlam bir zeminde değerlendirmeye çalışın.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Başkalarıyla olan parasal konular sürüncemede kalabilir. Zira son dönemde verdiğiniz mücadele size bazı kayıplar getirmiş olmalı. Ortaklaşa finansal bir konu üzerinde düşünürken, kendi haklarınızı korumakta zorluklar var. Eşin ya da ortağın para durumunda sizi şüpheye götüren gelişmeleri dikkate alın. Duygusal yakın ilişkilerin büyüsü ile kabullenmeler yaşıyorsunuz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Ortalıklarda yeni bir dönemin içindesiniz. Sizi bağlayan pek çok gelişme karşısında yapıcı olmak ve önerileri akılcı değerlendirmek gerekecek. Yine bu günlerde eş ya da yakın arkadaşlıklar üzerinden ya şanacak belirsizlikler sizi zorlayabilir. Kontrol edilemeyen ortak paralar konusu gündeminizi önemli ölçüde meşgul edecek.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İş ortamında oldukça dağınık etkiler altındasınız. Zira çalışma koşularınızda sizi fedakarlık yapmaya iten etkiler hızlanabilir. Çok daha planlı hareket ederek bir parça toparlayıcı olmalısınız. Aşırı yorgunluklar, adını koyamadığınız rahatsızlıklara karşı önlem almaya bakın. Bu dönem sizi etkileyen alışkanlıklardan vazgeçmek için çaba göstermelisiniz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Üzerinizdeki baskıları bir kenara bırakıp hayatı akışında yaşamak isteyeceksiniz. Biraz dinlenmek, kendinizi oyalayacağınız keyifli hobiler yaratmak sizi mutlu edebilir. Yine bu günlerde aşka daha f azla zaman ayırmaktan yanasınız. Sevdikleriniz için fedakarlık yapmak, büyülü zamanlar geçirmek hoş olabilir. Ancak hayal kırıklıkları yaratacak adımlardan kaçının.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Hafta sonundan bu yana oldukça yoruldunuz. Son bir hamle ile evde alınan sorumluluklar ve tamamlanması gereken işlere göz atmalısınız. Yerleşimle ilgili koşturmacalar ise fazladan zaman alabilir. Aynı zamanda artan harcamalar sizi ve bütçenizi zorlayacaktır. İlişiklerde yaşanan keyifli zamanları kullanmalı, üzerinizde baskı kuran konuları hafifletmelisiniz.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Yapıcı ve olumlu ilişkileriniz yakınlarla olan bağlarınızı olumlu etkilemekte. Yarına kadar eldeki işleri toparlamalı, eğitimle ilgili hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Zihinsel olarak dağınık etkiler altında olmanız sizi yanlış kararlara götürmemeli. Hayatınıza giren hareketlilik ve iletişim konuları sorumluluk getirebilir. geleceğe dönük planlarda önemli adımlar atacaksınız.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Maddi durumunuzu daha dikkatli incelemeli, gelir gider dengenizi korumalısınız. Kaynaklarının kullanımı yanında uzun vadeli planlar yapmak adına yeni çözümler üretebilirsiniz. Daha yaratıcı olacağınız bu süreçte, yetenekleriniz kazanca çevirme şansınız var. Ancak eve ait giderler yada riskli yatırımlar konusunda çekinceli davrananın.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Ay'ın burcunuzdaki yolculuğu size başkalarını etkile rken akışta kalmaya zorluyor. Son derece yaratıcı olduğunuz bu dönem hayallerinizi frenlemeli, bu etkiyi iş hayatında kullanmaya bakmalısınız. Kişisel açıdan sizi meşgul eden eve ait temalar bazı fedakarlıkları öne çıkarabilir. Fazla harcama yapmaktan kaçının. İşle ilgili yolculukların arttığı bu dönem kararlı bir tutum izleyeceksiniz.