23 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Akıcı ilerlediğiniz günlük işler yerini ilişkilere ve yakın arkadaşlıklara bırakıyor. Her açıdan size objektif olma şansı getirecek olanakları kullanmalı, ilişkilerinizden kazançlı çıkmalısınız. Bir bakıma ortaklaşa işlerde yeni işbirlikleri gündeme gelecektir. Dışsal koşulların getirdiği sorumluluklar parasal meselelerini içine alacak şekilde gelişmeye başlıyor.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Aldığınız sorumluluklar iş ortamında sizi hareketli ve girişken kılmakta. Eldeki işleri sonuçlandırmak, somut işler üzerinden ilerlemek kolaylaşmakta. Bir parça tembellik etme riskinize rağmen yaratıcı becerileriniz sayesinde çok iş çıkarabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle daha uyumlu olmaya özen göstermeli, gerek siz duygusal çıkışlardan sakınmalısınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Olabildiğince hızlı hareket ederek sorumlu olduğunuz konuları sonuçlandırıyorsunuz. Size keyif getiren ortamlar, sosyal hayatın içinde yer alacağınız etkinlikler öne çıkıyor. Yaratıcı ve eğitici çalışmaların üzerinden kazanacağınız deneyimler de olacak. Aşk ilişkilerinde daha verici olacağınız bu dönem platonik duygular ön planda.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Yakınlarla olan ilişkiler ve ailevi konular ev ortamında devam ediyor. Ancak almanız gereken sorumluluklar her açıdan yorucu günler getirmekte. Zira bir yandan da iş hayatında ilerleme çabanız, üstlerle ilişkileriniz ön planda. Yerleşimle ilgili meselelerin ele alınacağı bu dönem desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Duygusal tepkilerinizde ölçülü olun.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Artık yakın çevrenizle ve iletişim içinde olduğunuz kişilerle bir aradasınız. Düşüncelerinizi paylaşacağınız kişilerle bir araya gelerek yeni projeler üretebilirsiniz. Yine bu dönemde çok farklı fikirler ve zihinsel açıdan sizi heyecanlandıran konularla yakından ilgileniyorsunuz. Eğitimle ilgili bir konu nedeni ile kısa yolculuklar yapabilirsiniz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Maddi durumunuzla ilgili yeni bir dönem içindesiniz. Kişisel çabalarınızla bir şeyler yapmalı, destek arayışında olmalısınız. Ödenmesi gereken borçların tanzimi, nakit kaynakların korunması adına akılcı çözümler bulmanız gerek. Yeteneklerinizi destekleyen imkanlarla yeni gelir kaynakları bulabileceğiniz fırsatlar olacak. İşle ilgili yolculuklar önemsenmeli.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Ay burcunuza geçerken her açıdan canlandırıcı etkiler al� �yorsunuz. Dikkat çekmekten hoşlanacak, kendinizle ilgili konulara öncelik vereceksiniz. Ne istediğinizi bilerek hareket edeceğiniz pek çok konu üzerinde duracaksınız. Parasal konularda ise daha temkinli olmanız gerek. Süregelen nakit sıkıntısına rağmen aşırı borçlanmak fikrinden vazgeçin.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Artık biraz kendi kendinizle kalmaya başlıyorsunuz. Sizin dışınızda gelişmeye başlayan olayları kontrol etmekten kaçının. Zira geçmişle ilgili bir ilişki yeniden karşınıza çıkarken, yıpranacağınız gelişmeler olabilir. Geçmişe sünger çekmeniz, önünüze bakmanız gereken bir dönemdesiniz. Bazı şeyleri bırakmayı öğrenmek ve kabullenmek gerekiyor.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Neşeniz yerine geliyor. Artık sosyal hayatta yapabile ceklerinize odaklanıyorsunuz. Birtakım dernek ya da sosyal paylaşımların içinde yer almak, başkaları adına yararlı olmak için şartlarınız çok uygun. Kişisel keyiflerin devam ettiği bu dönem yaratıcı düşüncelerle dikkat çekeceksiniz. Aynı zamanda kendi şansınızı yaratabileceğiniz kazançlar dikkat çekecek.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Yabancılarla alakalı pek çok konu sizi yordu. Şimdi kariyer hayatınızda kendinize yeni hedefler belirleme dönemi. Ancak aşırı beklenti içinde olmak yerine, olan şartları en uygun biçimde değerlendirme zamanı. İşle ilgili ortak çalışmalar, getirdiği sorumluluklar artıyor. Üzerinde çalıştığınız projeler ve ev ait düzen kurma çabası sizi daha esnek olmaya zorlayacak.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Sizi bağl ayan ve duygusal açıdan huzursuz eden konular bitiyor. Kendinizi yenileyeceğiniz, uzaklarla ilgili konular, hayatınıza alacağınız gelişmeler var. Son dönemde bir araya geldiğiniz kişilerle yeniden olumlu bağlantılar kurmak, ilgi alanlarınızı büyütmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Kariyer hayatında yaşadığınız yeni yapılanmalar sizi olumlu sonuçlara götürüyor.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Ortaklaşa para konularında sizi kısıtlayan etkiler söz konusu. Özellikle finansal anlaşmaların getireceği sorumluluklar her açından değişim içermekte. Geçmişten gelen borçların da gündeme gelmesi ile zorlu bir dönem olabilir. Dışsal koşulları şansa bırakmamalı, daha temkinli olmalısınız. Eldeki kaynakların korunması adına risk almaktan kaçının.