21 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Ortaklıklar ve ilişkiler hayatınıza yeni bir gündem taşımakta. Üzerinde durduğunuz yeni projeler, anlaşmalar kendiliğinden gelişmeye başlıyor. Karşıtlıkları önemsemeniz ve başkalarının ne düşündüğüne önem vermeniz gerek. Aşırı bağımsızlık isteğiniz ilişkilerinize zarar verebilir. Duygusal açıdan yaşanacak çatışmalara dikkat edin.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Daha fazla uğraşın gündeme gelmesi ile harekete geçiyorsunuz. İşbirliği geliştirmek, beraber çalıştığınız kişilerle organize hareket etmek size yol gösterici olacaktır. Daha fazla yeni bir düzen kurmak, çalışma ortamınıza güzellik katmak için değişiklik yapabilirsiniz. Hizmet edilmesi gereken zorunlu işleri kabullenerek huzursuzlukları aşmaya bakın.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Oldukça olumlu ve hareketli bir döneme girdiniz. Kendinizi dışadönük hissedeceğiniz yaratıcı uğraşlara daha fazla yer açacaksınız. Artistik açıdan kendinizi öne çıkaracağınız farklı konuları hobilerinize katabilirsiniz. Hayatın güzel yanları, hoş tatillerde sizi mutlu edebilir. Sosyal ilişkilerin canlılık kazandığı bu dönem yeni ilişkiler dikkat çekecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Evde başlayan hareketli zamanlar sizi pek çok konuda değişikliğine itiyor. Size düşen fedakarlıkları kabullenmeli yapıcı sonuçlar almaya bakmalısınız. Yeni bir düzen kurma planlarınız ise yavaş ilerleyecektir. Bu yüzden eldeki kaynakların dikkatli kullanmalı, gereksiz masraflar kontrol etmelisiniz. İş hayatında yaşadığınız ani gelişmeler duygusal açıdan sizi yorabilir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Daha esnek olabileceğiniz günler başlıyor. Kendinizi her açıdan hazırladığınız değişiklikler ve getireceği sürprizler var. Hayatı farklı gözlerle gördüğünüz bu dönem yurt dışı bağlantılı yeni keşifler sizi heyecanlı kılabilir. Bir bakıma kendinizi zihinsel olarak besleyeceğiniz temalara açıksınız. Yakın çevreyle olan iletişiminizde dengeli olmalısınız.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Nakit durumunuzu e tkileyen beklenmedik gelişmeler söz konusu. Son dönemde yaşanan ani para çıkışlarına yenilerini eklemekten kaçınmalısınız. Ortaklaşa bir konunun getireceği anlaşmalar ise askıda kalabilir. Becerilerinizi yenilemek, işle ilgili daha kararlı adımlar atmak size düşüyor. Birden fazla iş fırsatını değerlendirmeye çalışın.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Ay burcunuzda yerini alırken kendinizi daha keyifli hissediyorsunuz. Yapmak istediğiniz başlangıçlar ve önemli adımlar üzerinden ilerlemeye çalışacaksınız. Daha yapıcı ve esnek olduğunuzda ilişkilerde yaşanacak heyecanı yakalamaya bakın. İş hayatında uzun soluklu planlar yaptığınız bu dönemde, eldeki kaynakların korumaya çalışın.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Sizi sıkıştıran ve engelley en pek çok konu ortaya çıkıyor. Özellikle ilişkilerde dikkatli olduğunuz bu süreçte gereksiz riskler almayın. Şimdiye dek gizlediğiniz konular aniden ortaya çıkabilir. Başkaların beklentilerine açık olmaya gayret etmeli, iş ortamında yeniliklere yakın olmalısınız. Her açıdan yorgunluk yaşadığınız şartları zorlamaktan kaçının.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Son derece doğru yerde ve zamandasınız. Akıcı enerjiler altında arkadaşlıkların getirdiği keyiflere zaman ayıracak, değişik ortamlarda bulunacaksınız. Sosyal sorumlulukların artış gösterdiği son dönemi iyi değerlendirmeniz size duygusal açıdan da tatmin getirecektir. İşle ilgili ağırlaşan organizasyonlar yorucu bir tempoda ilerleyecek.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Pek çok yeni plan ve hedef belirliyorsunuz. İş hayatında kararlılık gösterdiğiniz taktirde istediğiniz yönde ilerleme şansınız olacak. Harekete geçirici şartlar yeni sorumluluklara dikkat çekebilir. Bu sayede kendinizi göstereceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Sosyal çevrenizin size kazandıracağı tecrübeler aynı zamanda gelecekle ilgili planlarda yön gösterici olabilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Üzerinizdeki baskılardan kurtuluyor, kendinizi hafiflemiş hissediyorsunuz. Daha fazla yenilik ve heyecan isteğiniz sizi yabancılarla ilgili konulara yakınlaştırmakta. Değişik tecrübeler kazandığınız son dönemin getirileri aynı zamanda akademik hayatınıza yansıyor. Kendinizi geliştirecek her alanda uzak görüşlü yanlarınızla öne çıkabileceksiniz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Ortaklaşa konuların parasal boyutu sizi yakından etkileyecek. Ani ödemelerin ve ortak harcamaların öne çıkması ile tatsız sürprizler yaşayabilirsiniz. Finansal anlaşmaların beklenmedik sonuçları karşısında kendi kaynaklarınızı korumalı, ödemeleri düzene koymaya çalışın . Eğitim hayatınıza değişim getiren temalarda ise artan sorumluluklara göz atın.