24 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Duygusal açıdan sizi yoran gelişmeler sürüyor. Sağduyulu olmanız kendinizi yenilemeniz açısından önemli sonuçlar getirecektir. Aldığınız parasal yükleri hafifletmek, borç alacak konularınıza öncelik vermek gerek. Başkalarının kaynaklarına ihtiyaç duymanız halinde ölçülü olun. Artan harcamalar, eşin para durumundaki sorunlarla ilgilenmenizde yarar var.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Son dönemde yaşananlar üzerinizde baskı kurmakta. Yolunda gitmeyen ortaklıkların getirdiği karşıtlıklar söz konusu. Sizi cesur ve girişken kılan etkilerle hareket etmemeniz gerek. İş hayatında yeni bir dönemdesiniz. Yine bu günlerde tüm dikkatinizi kişisel kaynaklara yönelteceksiniz. Daha fazla çalışmak, ödemeleri dengelemekte kararlısınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Çalışma koşullarınızda yaşanan değişiklik size olumlu yansıyor. Eldeki işleri tamamlamaya kararlı hareket etmeniz size çok zaman kazandırabilir. Yeteneklerinize güvendiğiniz bu dönem çok iş çıkarabilirsiniz. Ancak pek destek göreceğiniz söylenemez. Eski düşmanlıkların öne çıkma riski ise çalışma ortamında keyfinizi kaçırabilir
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Sosyal ortamlar ve arkadaşlıklar sizi yakından etkiliyor. Öncelik haline gelen ortak çalışmalarda size çok iş düşecektir. Ancak aşırı rekabet ortamının oluşması ile huzurunuz kaçabilir. Biraz kişisel sorunlarınıza yakın durmalı, duygularınızla yüzleşmelisiniz. Aşkta zorlandığınız bu dönem aşırı sahiplenici tavırlar sorunlarınızı büy ütecektir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Duygularınızı aşırı kontrol altında tutuyor olabilirsiniz. Sorumlulukların ve eve ait sorunların arttığı bu süreç sizi zorlamakta. Güvenliğinizi tehdit eden her gelişme sizi önlemci olmaya itecektir. Aşırı gerginlikler iş hayatınız da yakından etkileyebilir. Var olan koşulları korumak adına kariyerde aşırı mücadeleci ve hırslı olabilirsiniz. Esnek hareket etmelisiniz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) İletişim ve haberleşme içinde olacağınız konular ağırlık kazanıyor. Düne göre daha iyimser ve esnek adımlar atabileceksiniz. Zihinsel açıdan yük getiren çalışmaları tamamlamak, öğrendiklerinizi gözden geçirmek size çok şey katacak. Kendinizi yenilediğiniz son dönem öğrendiklerinizi başkalar� �yla paylaşmaya açık olacaksınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Nakit durumunuzda yaşanan kısıtlayıcı şartlar sizi zorluyor. Özellikle gelir ve giderlerinizi hesaplamak, bütçenizi daha sağlam kılmak için yeni kararlar almalısınız. Yeteneklerinizi geliştirmek, yükselen çalışma kapasiteniz yeni kazançlar getirebilir. Bu dönemi avantaja çevirebilirsiniz. Harcama alışkanlıklarınızı değiştirmek, ekonomi yapmak en önemli adım olacak.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Ay burcunuzda sizi daha tutkulu ve dikkat çekici kılıyor. Dünden bu yana attığınız adımlar ve kararlı tutumunuzla kendinize çok şey kattınız. Şimdi arka planda bıraktığınız konuların üzerine gitmeli ortaklıkların getirdiği parasal sorunlara göz atmalısınız. Başkalarıyla olan para paylaşımlarınız, finansal anlaşmaların getirdiği riskler sizi tedirgin etmeye yetecek.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Harekete geçmekte zorlanmak sizi yıpratıyor. Geçmişle ilgili konular eklenince sabırlı olmakta yarar var. Kontrol edemediğiniz her gelişmeyi akışta kalarak aşabilirsiniz. Bu dön emde ilişkiler ve yakın arkadaşlıklar size yeterince hareket getirecek. Bu kişilerden öğreneceklerinize odaklanmalı, yeni anlaşmaların getireceği kazançlara göz atmalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Bugün daha iyimsersiniz. Yeni imkanların öne çıkması ile kendinizi toparlıyorsunuz. Ortak çalışmalar yaptığınız kişilerle işbirliğini artırmak, onların desteği ile yol bulmak mümkün. Sosyal hayatınızda yer alan paylaşımlar da bir ölçüde sizi keyifli kılıyor. İşten beklenen maddi kazançlar ise sorun olabilir. Daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Artan sorumluluklar ve yeni görevler kendinizi ortaya koyma arzunuzu güçlendirmekte. Toplumsal rolünüzün bilincindesiniz ve yeni kararlar almaktasınız. Ancak duygusal açıdan gergin olacaksınız. Var olan ailevi sorunlar eklenince olaylar tetiklenebilir. Çatışmadan uzak durmalı, kariyer planlarınızda azimli olmalısınız.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Pek çok konuda yeni öncelikler hayatınıza girmekte. Yabancılarla olan ilişkiler, başkalarından öğreneceğiniz şeyler her açıdan doyurucu olacak. Akademik çalışmalara yöneleceğiniz bu dönem kendinize yatırım yapmaya bakın. İş hayatında ve amaçlarda ise son derece büyük beklentiler içindesiniz. Yeni görevlerin hayata geçmesi söz konusu.