24 Ağustos 2016 Günlük Burç Yorumları

(21 Mart - 19 Nisan) Koç Burcu
Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.
(20 Nisan - 20 Mayıs) Boğa Burcu
Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.
(21 Mayıs - 21 Haziran) İkizler Burcu
Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.
(22 Haziran - 22 Temmuz) Yengeç Burcu
Gün boyunca iş hayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılı iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi d urumlarla karşılaşabilirsiniz.
(23 Temmuz - 22 Ağustos) Aslan Burcu
Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, iş hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.
(23 Ağustos - 22 Eylül) Başak Burcu
Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz . Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.
(23 Eylül - 22 Ekim) Terazi Burcu
Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.
(23 Ekim - 21 Kasım) Akrep Burcu
Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.< /td>
(22 Kasım - 21 Aralık) Yay Burcu
Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.
(22 Aralık - 19 Ocak) Oğlak Burcu
Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugü ;n, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.
(20 Ocak - 18 Şubat) Kova Burcu
Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.
(19 Şubat - 20 Mart) Balık Burcu
Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup , saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.