29 Ağustos 2016 Günlük Burç Yorumları

(21 Mart - 19 Nisan) Koç Burcu
Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.
(20 Nisan - 20 Mayıs) Boğa Burcu
Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı ter cih etmelisiniz.
(21 Mayıs - 21 Haziran) İkizler Burcu
Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.
(22 Haziran - 22 Temmuz) Yengeç Burcu
Gün boyunca iş hayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılı iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğin iz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
(23 Temmuz - 22 Ağustos) Aslan Burcu
Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.
(23 Ağustos - 22 Eylül) Başak Burcu
Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlı� �ınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.
(23 Eylül - 22 Ekim) Terazi Burcu
Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.
(23 Ekim - 21 Kasım) Akrep Burcu
Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incin meye açık bir enerjiden geçeceksiniz.
(22 Kasım - 21 Aralık) Yay Burcu
Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.
(22 Aralık - 19 Ocak) Oğlak Burcu
Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınl ık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.
(20 Ocak - 18 Şubat) Kova Burcu
Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.
(19 Şubat - 20 Mart) Balık Burcu
Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisi niz.