27 Eylül 2016 Günlük Burç Yorumları

(21 Mart - 19 Nisan) Koç Burcu
Gün içinde iş hayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.
(20 Nisan - 20 Mayıs) Boğa Burcu
Gün içinde finansal konular, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ruhsal olarak tatminsizlik yaşayabilir, kararsızlık hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren i çsel kararlarınızın daha belirginleşeceği, sevgi ve aşkla hareket edeceğiniz, bağışlama, sevgi ve ilişkilerde uyumun vurgulandığı bir zaman dilimi sözkonusu olacak.
(21 Mayıs - 21 Haziran) İkizler Burcu
Gün içinde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşime ait konular ile ikili ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, tatminsizlik ve memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili olumlu haberler, sevgi dolu görüşmeler, duygusal paylaşımlar ve beklediğiniz haberlerin gelmesi gibi olumlu etkiler sunan bir zaman diliminde olacaksınız.
(22 Haziran - 22 Temmuz) Yengeç Burcu
Gün boyunca iş hayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılı iş görüşmel eri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
(23 Temmuz - 22 Ağustos) Aslan Burcu
Gün içinde aşk hayatınız, tanıtımlar, çocuklarla ilişkiler, tatiller ve parasal konularda tatminsizlik, belirsizlik yaşayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde aşk enerjisi yayıyor ve ilişkilerde, flörtlerde yeni tekliflere açık, devam eden ilişkilerde ise romantik görüşmeler gerçekleştirmeye uygun bir zaman yaşıyor olacaksınız.
(23 Ağu stos - 22 Eylül) Başak Burcu
Gün içinde estetik, bakım ve ev düzenlemeleri ile ilgili işlerinizde yüzde yüz tatmin sağlayamayabilir, sonradan yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. Ruhsal olarak elinizde olan, size verilen değerlere odaklanıp değerini daha net görmeniz gereken bugünün akşamında mutluluğunuz artarken, hoşgörü ve sevgi ile kaliteli paylaşımlar geliştirebilirsiniz.
(23 Eylül - 22 Ekim) Terazi Burcu
Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.
(2 3 Ekim - 21 Kasım) Akrep Burcu
Gün içinde finansal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz, alım satım ve toplantılarda şartlar sizin ruhunuzu tamamen doyurucu etkiler sunmasa da, akşam saatlerinde ilişkilerde daha esnek, ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı tavrınızla uyum ve huzuru daha fazla hissedebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.
(22 Kasım - 21 Aralık) Yay Burcu
Gün içinde kendinize ait bakım güzellik ve ilişkilerdeki uyum konusunda ruhsal olarak tam tatmin olmuş hissetmeyebilir, bir şeylerin eksikliğini hissedebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde enerjiniz yükselirken, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayıyor olacak ve iletişimde, görüşmelerde şans elde ederek, ikili ilişkilerinizde duygusal paylaşımlara açık olacaksınız.
(22 Aralık - 19 Ocak) Oğlak Burcu
Gün içinde kadınlarla ilişkiler, anneniz, eğitim süreçleri, eşle iletişim ve yolculuklar konusunda kafa karışıklığı, kararsızlık ve yüzde yüz tatmin olma hissedemeseniz bile, akşam saatlerinde romantik, uyumlu ve ilişkilerde hoşgörü ile paylaşımda bulunduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız.
(20 Ocak - 18 Şubat) Kova Burcu
Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, iş hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.
(19 Şubat - 20 Mart) Balık Burcu
Gün içinde ikili ilişkileriniz, ailenizle, patronlarınızla ve kurumlarla ilişkilerde tatminsizlik hissedebilir, dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde ilişkilerinizde romantizm, teslimiyet ve sevginin hakim olduğu, problemlerin aşılacağı kaliteli bir zaman sözkonusu olacak.