10 Haziran 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Hafta sonunda yapılması gereken işler ağır basabilir. Günün ilk yarısında sıkışık koşullar var. Öğleden sonra daha planlı olabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Günün ilk yarısında bazı sıkışıklıklar ya da endişeler olsa bile, öğleden sonra kendinizi geliştirebileceğiniz yenilikler yapabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın. Bazı aksilikler, sıkışıklıklar yaşanabilir. Kimi zaman tecrübelerden çok şey öğrenebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün fiziksel enerjinizi daha iyi kullanmaya özen göstermelisiniz. Sağlığınıza ilişkin gelişmeler ve aynı zamanda bazı terslikler söz konusu olabilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Günün ilk yarısında çocuklarla ya da sevdiklerinizle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Ayrıca yapmanız gereken yeni işler de gündeme gelebilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Günün ilk yarısında daha bağlayıcı olabilecek uğraşlar, bitişler söz konusu. Öğle sonrasında sevdiğiniz, önemsediğiniz bir uğraşa zaman ayırabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün düşünceleriniz daha çok sorumluluklar ve yakın çevrenizle ilişkili olabilir. Ailenizi ve yerleşiminizi ilgilendiren konularla da ilgilenebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Günün ilk yarısında parasal konularda, harcamalarda daha dikkatli ve gerçekçi olmaya bakın. Öğle sonrasında görüşmeler, konuşmalar, ziyaretler gündeme gelebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Günün ilk yarısında duygularınız daha iniş çıkışlı olabilir. Öğle sonrasında harcamalarınız üzerinde daha fazla durabilir, hassasiyet gösterebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün gündeme gelen değişiklikler yeni başlangıçlara işaret ediyor. Öğle sonrasında duygusal açıdan önem verdiğiniz konular üzerinde durabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün olaylara daha anlayış ve kabullenme içinde bakmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenler yüzünden kısıtlamalar söz konusu.