17 Haziran 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün başkalarına yardımcı olmak, sosyal konularla ilgilenmek için güzel nedenler olabilir. Bu arada iç sesinize, sezgilerinize de kulak vermelisiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Hafta sonunda arkadaşlarla bir arada olmak ve değişik uğraşlara yönelmek için uygun koşullar var. Ayrıca uzun vadeli hedefler geliştirebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün ilişkilerinizde biraz daha esnek olmak gerekiyor. Kimi zaman mücadele etmeniz gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün farklı şeyler öğrenmek ve kendinizi geliştirmeniz için uygun nedenler var. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Özellikle maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Duygusal açıdan fazlasıyla yüklüsünüz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugünlerde ilişkilerinizde ve ailenize yönelik konularda daha farklı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Daha fazla tolerans göstermeye bakın.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Ancak çok çaba göstererek engelleri aşabilirsiniz. Zekanızı kullanabileceğiniz işler içindesiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Yaratıcı konular ve kendinizi ortaya koyabileceğiniz imkanlar içindesiniz. Çocuklarınızla ilgili daha mutlu zamanlar var.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün evdeki işler için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Evdekilerle daha esnek ve anlayışlı olmak için akılcı davranmaya bakın.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Yakın çevrenizden çok şey öğrenebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı daha iyi anlatmak yönünde şanslısınız.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek elinizde. Parasal konular üzerinde daha fazla durmak ihtiyacı hissedebilirsiniz.