07 Ocak 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Günün ilk yarısında tamamlanması gereken uğraşlar var. Öğle sonrasında evlilik ve ilişkilere daha dikkatli yaklaşmalısınız.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Günün ilk yarısında sevdiğiniz bir konu ile çocuklarla daha çok ilgili olabilirsiniz. Öğle sonrasında yeni işler söz konusu olabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Günün ilk yarısında evdeki işler daha çok enerjinizi alabilir. Öğle sonrasında daha keyif verici konulara zaman ayırabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Günün ilk yarısında konuşmalarınızda daha özenli olmaya bakmalısınız. Öğle sonrasında evle ilgili sorumluluklar öne çıkabilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Günün ilk yarısında harcamalarınızı daha dikkatli yapmalısınız. Öğle sonrasında ziyaretler ve yeni haberler gündeme gelebilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Günün ilk yarısında kişisel işlerinizi tamamlamaya bakmalısınız. Öğle sonrasında harcamalar öne çıkabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Günün ilk yarısında eksik kalan işleri tamamlamak daha doğru olacak. Öğle sonrasında kişisel konularda daha girişken davranabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Günün ilk yarısında gelecekle ilgili düşünceler, planlar ağır basmakta. Ancak öğle sonrasında yakın beraberliklerde zorlanmalar olabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Günün ilk yarısında işler sorumluluklar gündeme gelebilir. Öğle sonrasında arkadaşlıklara zaman ayırmak mümkün gözüküyor.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Günün ilk yarısında daha verimli olabilirsiniz. Öğle sonrasında daha ciddi ilişkiler ve sorumluluklar öne çıkabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Günün ilk yarısında endişelerden uzak kalmaya bakmalısınız. Öğle sonrasında daha olumlu ve pozitif haberler gündeme gelebilir, yolculuklar yapabilirsiniz.