08 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Yabancılarla ilgili konularda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı bakış açınızda daha esnek olabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar söz konusu. Bugün uğraşacağınız işlerde dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için çok çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde size kriz çıkarabilirler. İş hayatınızda dikkatiniz dağınık olabilir. Mücadele gereken konulara karşı daha özverili davranmanız gerekebilir. Başarı için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Eşinizle ilgili konularda bugün hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizde, fikirlerinizde çok esneksiniz. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Dikkatsiz davranarak karşınızdaki kişiyi incitebilirsiniz. Sizden borç para isteyecek kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Gün içinde çalışma arkadaşlarınız ile hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Neşenizin yerinde olduğu bir gündesiniz. Çalışma ortamınızda yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Geç saatlere kadar çalışarak kendinizi yıpratmadığınızdan emin olmalısınız. Sağlık konularında üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmek için uygun bir gündesiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Kendinizi ifade etmenin çok daha kolay ve keyifli olduğu bir gündesiniz. Hayal gücünüzü kullanacağınız işlerle ilgilenmek size keyif verecektir. Zevk aldığınız konularla ya da hobilerinizle ilgilenmek size çok iyi gelecektir. Bugün çocuklarınız sizden ekstra bir ilgi bekleyebilir. Yüksek enerjiniz ve neşeli tavırlarınız ile insanların ilgisi üzerinizde olacak.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Aile hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eskilere ait konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün biraz dağınık olmak isteyebilirsiniz. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanız ya da yaşlılar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bu durum iş hayatınızla ilgili bazı aksaklıklara neden olabilir. Planlamış olduğunuz bazı programlarda değişiklikler gerekebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün eğitimleri planlamaları yaparak geçireceğiniz bir gün olabilir. Kendi düşüncelerinizi yaymak isteyeceğiniz ve inandığınız şeyleri savunacağınız bir gündesiniz. Esnek düşünce yapınızla her işin kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Hayallere dalıp dikkatsizlik yapmamaya özen göstermelisiniz. Öğrenmek istediğiniz bir konuya merakınızın çok arttığı bir gün olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Esnek düşünce yapınız sayesinde kolayca işin içinden sıyrılabileceğiniz durumlar söz konusu. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Mesleki alanda bazı kişilerden maddi manevi destek alabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Kişisel açıdan önemli olan konularda daha hareketli olacağınız bir gündesiniz. Hayaller içinde dağınık bir gün geçirebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Gelecek yönünde planlar yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde meslek hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Alternatif planlar yapmak için iyi bir zaman olabilir sizin için.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Gün içinde bilemediğiniz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Hayallere dalıp işlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Dikkatsizliğiniz yüzünden işlerde aksamalar yaşanabilir. Akşam saatleri işlerinizi toparlamak için daha verimli zamanlar olabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Geleceğinizle ilgili konularda yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte fikir alışverişi yamak size keyif verecektir. İş hayatınızla ilgili aldığınız destekler işinize yarayabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde mesleki konularla ilgili tamamlanma yaşayabilirsiniz.