17 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün Balık burcundaki yeniay sizi duygusal açıdan etkileyen bir durumun en azından çözüme ulaşabileceğini anlatıyor. Gizli kalan şeylerle daha çok ilgilenebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün Balık burcundaki yeniay içinde bulunduğunuz gruplar ve arkadaşlarla ilgili konuları yeniliyor. Gelecek beklentileriniz üzerinde yeni hayaller içinde olabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün Balık burcundaki yeniay sorumluluklarınızın ve hedeflerinizin önemine işaret ediyor. Kişisel yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün Balık burcundaki yeniay uzaklarla ilgili konulara ve yeniliklere işaret etmekte. Duygusal açıdan kendinizi daha akıcı hissedebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün Balık burcundaki yeniay bir süredir ortaklaşa konularda bağlayıcı konuları aşmanız yardımcı olabilir. Daha kabullenici olabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün Balık burcundaki yeniay evlilik ya da yakın ilişkilere önemli bir vurgu getiriyor. Karşınızdaki kişilerle daha çok ilgilenmek durumundasınız.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün Balık burcundaki yeniay zaman alabilecek bazı işlere ve uğraşlara işaret etmekte. Verimli olmak için daha planlı düşünmelisiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün Balık burcundaki yeniay size uzaklarla ilgili yenilikler getirebilir. Yolculuklar ve eğitsel uğraşlar için uygun koşullar var.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün Balık burcundaki yeniay yakın çevreniz ve ailenizle ilgili konulara odaklanma getirmekte. Duygusal açıdan sizi bağlayan koşullar söz konusu.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün Balık burcundaki yeniay yakın çevrenize ve düşüncelerinize daha akıcı bir şekilde odaklanma getirmekte. Düşüncelerinizi daha yaratıcı kılabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün Balık burcundaki yeniay parasal konularda daha farklı ve yaratıcı düşünebilme getirmekte. Ancak harcamalarınızı da önemsemelisiniz.