09 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Ay burcunuzda yerini almışken harekete geçirici şartlar hızlanıyor. Kısıtlayıcı koşulları geride bırakacak yerinizde duramayacaksınız. Kendinizi başlangıçlarınız üzerinden ortaya koymaya başlıyorsunuz. Hayata bakışınız ve yenilenen kimliğiniz sayesinde önemli kararlar almaktasınız. Eş veya ortağın mali sorunları üzerinde de durmanız gerek.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Aksiyon almaktan çok hazırlıklarınıza göz atmanız gereken günler yaşıyorsunuz. Sizi kısıtlayan koşullar bilinçaltınızı zorlayacak etkiler getirebilir. Bir çok konuda sizi dışınızda gelişen şartları kontrol etmekten ziyade ilerisi için yeni planlar yapmaya başlayın. İşle ilgili konularda ise çok çalışacağınız şartlar var. Kazançların yeter sizliği nedeni ile ölçülü olmalısınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)İş hayatındaki sorumlulukların ardından olumlu bir atmosfer sizi bekliyor. Arkadaşlıklara daha fazla öncelik vereceğiniz bu günlerde keyifli başlangıçlara yöneleceksiniz. Yeni bir organizasyon çalışmasına odaklanmak, başkalarıyla fikir alışverişi içinde olmak sizi verimli kılacaktır. Geleceğe dönük planlarınıza yeniden göz atmak gerekecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Kariyeriniz ve çalışma hayatınız hareketlilik kazanıyor. Çok önceden başlattığınız konuları daha kişisel boyutta ilerletmeye başlıyorsunuz. Mesleki açıdan daha fazla güven kazanmak, kendinizi başarılarınızla ortaya koymak adına çok şey yapabilirsiniz. Başlangıçların öne çıkacağı bu süreci en iyi şekilde kullanmaya bakın.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sizi heveslendiren uzaklarla ilgili temalar hızlanıyor. Üzerinde düşündüğünüz medya, iletişim konuları hakkında yeni başlangıçlara odaklanabilirsiniz. Çok farklı eylemlere yöneleceğiniz, değişik kişilerle bir araya gel eceğiniz olanaklar kullanılabilir. Yolculuklar ve değişik öğretilerin ışığında size destek verecek kişilerle bağlantılar kurmaya çalışın.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Ortaklaşa işlerin getirdiği sorunlarla ilgileneceksiniz. Başkalarının kaynaklarına ulaşmaya çalışırken finansal alanda yapılacak anlaşmalar üzerinden ilerlemek zorlaşabilir. Bir yandan da borçlarınızı ödemeniz, yeni bir yapılanma içinde olmanız gerek. Ani para giriş ve çıkışlarının hızlandığı şartları yönetmek sizi oldukça huzursuz edecektir.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Ortaklıklarda ve evlilik hayatınızda yeni bir dönem söz konusu. Süregelen ortak işlerin getireceği yenilenmeler tüm dönemi içine alacak şekilde gelişecektir. Başkalarının beklentilerine e� �lik etmek durumunda kalmanız da söz konusu. İlişkilerde aniden ortaya çıkan koşulları olumlu karşılamaya bakın. Yakın arkadaşlıklarda yaşanan paylaşımlar sizi heveslendirecek.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Pek çok konuda artan sorumluluklar, sizi bağlayan iş ortamındaki konular ağırlık kazanıyor. Bir ölçüde tek başına hareket edebilirsiniz. ancak, başkalarının işlerini yüklenmek, iş ilişkilerinde ortaya çıkacak huzursuzlukları aşmak kolay olmayacak. Yeni bir çalışma planı üzerinde durmalı, kendinizi yenilemelisiniz. Değişikliklerine adapte olma zamanı.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Her konuda kendinizi ortaya koyabilir, sizi mutlu edecek hevesler yaratabilirsiniz. Uzun süredir yenilenme aradığınız yaratıcı uğraşlarda ise harekete geçme zaman ı. Son derece dinamik etkilerle özgürlüğünüzü kısıtlamayan konularda başarıya odaklanabilirsiniz. Aşk hayatında ise ani başlayan ilişkiler sizi zorlayabilir.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Kendi özel hayatınız üzerinden yeni planlar yapıyor, evde başlatmak istediğiniz yeniliklerin üzerinde duruyorsunuz. Ancak bazı bitişler ve başlangıçlar içinde olmanız nedeni ile ilerlemekte zorluklar var. Tamamlanması gerekli işler, baba ile ilgili önemli uğraşlar üzerinizde baskı kurabilir. Yine bu günlerde eldeki kaynakları riske atacak ani kararlardan kaçının.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Yakın çevrenizde artan iletişim size yeni uğraşlar getiriyor. Entelektüel açıdan yenilikler yaptığınız bu günlerde çok farklı konularda zenginlik kazanmaktasınız. İle rleyen saatlerde kardeşlerle ilgili bir konu netleşirken, alacağınız haberler, ani bir yolculuk getirebilir. Bu konuda yaşanacak başlangıçlarla düşüncelerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Olumlu haberlerle iyimserlik kazanıyorsunuz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Sabırsız ve düşüncesizce hareket etmekten kaçının. Son günlerde bütçenizi toplama gayreti içinde iken, gereksiz finansal yatırımlar sorun olacaktır. Ani harcamalar, beklediğiniz paralarda gecikmeler nedeni ile risk altında olabilirsiniz. Oysa ki becerilerinizi yenilediğiniz son dönemde değişik yollardan kazançlara odaklandınız. Kararlılık göstermekte yarar var.