24 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)İlişkilerde ve ortaklıklarda farklı fikirlerin getirdiği anlaşmazlıklar var. Belki de yeni önerilerin hayata geçmesi yönünde uzlaşma içinde olmanız gerekecek. Başkalarının ne dediğine önem vermelisiniz. Her açıdan yenilenmelerin getireceği avantajları kullanmalısınız. Kendinizi düşünceleriniz yolu ile öne çıkaracağınız bu dönem akıcı ve destekleyici koşullar oluşmakta.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) İlişkilerde önünüze çıkan engeller her açıdan zorlayıcı. Aşırı çalışma temposu da eklenince bedensel olarak kendinizi korumaya çalışın. İş ortamında yeni çalışma teknikleri geliştirmek, başkalarına ait yüklendiğiniz konuları tamamlamak için aşırı bir efor sarf etmeniz gerekecek. Kendinizi başkalarına destek ol acak biçimde planlamaya çalışabilirsiniz.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Hayatı oyun gibi gördüğünüz, yeni heyecanlar aradığınız bir gün. Kendinizi mutlu edecek her tür eylem içinde yer almaktan çekinmeyeceksiniz. Hoşnutluk duyacağınız yaratıcı konularda ise daha farklı olanı denemek size başka duygular katacak. Ancak spekülatif konularda çok daha temkinli olmalı, aynı zamanda keyiflere gidecek harcamalara dikkat etmelisiniz.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Sizi harekete geçiren etkilerle ani kararlar veriyorsunuz. Yerleşimle ilgili problemlerin aniden öne çıkması ile bu konuda kalıcı çözümler arayabilirsiniz. Bir yandan da eldeki kaynakları güvenilir bir şekilde değerlendirmek adına planlar yapacaksınız. Ancak aşırı iyimser olmaktan kaç� �nın. İş hayatında daha fazla mücadele ve ortaklaşa sorumluluklar dikkat çekecek.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Günlük planlarınız akıcı ilerliyor. İletişim ve haberleşme konuları, kısa yolculukların planlanması ile karar değişikliğine gidiyorsunuz. Kendinizi geliştireceğiniz zihinsel uğraşlar, başkaları ile paylaşacağınız öğretiler güne canlılık kazandıracak. İş hayatında sorumluluklar alırken, güven verici önemli başlangıçlar yapacağınız süreç söz konusu.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Bütçenizi sağlam kılmak, gelir kaynaklarınızı artıracak adımlar atmak önceliğiniz olacak. Daha kararlı olduğunuz bu dönem kişisel çabalarınız yanında ortaklıklardan gelecek destekler söz konusu. Bir yandan da başkalarından destek ar ayışınız öne çıkıyor. Becerilerinize güvenmeli, işle ilgili yolculukları ve getireceği olanakları kullanmalısınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Ay'ın burcunuzda ilerliyor olması size daha geniş hareket etme şansı veriyor. Yapmak istedikleriniz ve kişisel adımlarınız üzerinde bilinçli olarak durabilirsiniz. En fazla önem verdiğiniz eğitsel temalar, yabancılarla ilgili işlerde akıcı ilerleyeceğiniz görünüyor. Maddi konulardaki beklentilerin getireceği sonuçlar üzerinde düşünmelisiniz. Bazı kayıplara dikkat.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Gözden kaçırdığınız her konu size zarar olarak dönebilir. Geçmişle bağların yeniden kurcalandığı bu dönem can yakan gelişmeler olacaktır. Biraz daha sabırlı olmalı, nerelerde hata yaptığınız ü zerinde kafa yormalısınız. Önemli başlangıçlar yaptığınız bu dönemde kalıcı olana odaklanmak en doğrusu. Ortaklaşa konularda yaşanan gerginliklere dikkat edin.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Pek çok yeni plan yapabilir, hayatınıza girecek kişilerle ortak bir çalışma etrafında toplanabilirsiniz. Özellikle önemli arşiv çalışmaları içinde yer aldığınız bu dönem grup odaklı planlarınız hızlanıyor. Başkalarının fikirlerinden yararlanarak çalışmalarınızda tatmin yaşayabilirsiniz. Geleceğe dönük umutlarınızı netleştirmek için zamana ihtiyacınız olacak.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Hızlı bir dönem. Çabalarınızın karşılığını alacağınız, somut hedeflere yöneleceğiniz görünüyor. Artan sorumluluklar, planlı olmanız gereken yeni gelişmeler üzerinde durarak ilerleyebilirsiniz. Üstlerle ilişkilerin getirdiği baskı ise sizi duygusa l olarak yaracaktır. Gelecekle ilgili planlara odaklanırken sosyal farkındalık kazanmanız gereken çalışmalar olabilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ani gelişmeler ve duygusal açıdan sizi heyecanlı kılan konular öne çıkıyor. Uzaklarla ilgili uğraşlarınıza yenilerini eklemek, akademik bir konuda yeni girişimler yapmak esas hedefiniz. Düşüncelerinizin değişime ve yeniliğe açık olduğu bu dönem sizi geliştirecek yolculuklar yapılabilir. Yeni haberler size hoş geçecek bir yolculuk fırsatı getirebilir.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Finansal açıdan sizi bağlayan sorumluluklar söz konusu. Anlaşmalarda yaşanacak fikir ayrılıkları uzlaşmakta zorlanacağınızın göstergesi. Daha sakin olmanız, yaşanan değişimi her yönü ile kabullenmeniz gerekecek. Kontrol edemediğiniz harcamalar, eşin ya da ortaktan kaynaklanan borçl ar sizi zorlayabilir. Sigorta işlemelerinde yaşanacak aksaklıklara dikkat edin.