14 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Eşinizle ilgili konularda eşinizi ihmal ettiğinizi düşünebilir daha fazla ilgilenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Gün içinde denge arayışı içinde olacağınız anlar olur. Sorumlu olduğunuz işlerde daha cesaretli olabilirsiniz risklere ve yanlış kararlara karşı temkinli olmanızda yarar var. Hukuki işleriniz var ise sonuçlar biraz gerilmenize neden olabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Yapmış olduğunuz işlerinizde keyifli ve dengeli ortamlar yaratmak için çaba sarf edebilirsiniz. Maddi konularınızda yapılanmaya gidebilir orantısız harcamalarınızı bir plana oturtabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınızla ilgili beklenmedik para akışı söz konusu olabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün uğraştığınız işlerinizi geliştirmek daha fazla kişiye ulaşmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Uzaklardan bir misafiriniz gelebilir ya da siz yurt dışı seyahatine gidebilirsiniz. Mistik konular, farklı kültürler daha çok dikkatinizi çeker. Derin araştırmalar içine girmeniz mümkün. Farklı deneyimlere açık olursunuz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün ortaklık konuları, yapılan sözleşmeler, hukuki işlemlerle ilgili konular sizi meşgul edebilir. Diğer yandan kariyerinizle ilgili konularınızı sorgulayabilir bir üst seviyeye geçmek için özverili çalışmalar içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha atak davranabilirsiniz. Aynı zamanda eviniz ve ailenizle ilgili uğraşlar da önem kazanabilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Çalışma ortamınızda yeteneklerinizi göstererek ön planda olmayı hedefleyebilirsiniz. Çeşitli sosyal sorumluluk davetlerine katılabilir ve orada keyifli anlar yaşarsınız. Bir şekilde ilgileri üzerinize toplar ve parlarsınız. İçinde bulunduğunuz grubun işleri ile ilgilenirken dengeli ve özverili tutumunuz sizin göz özünde olmanıza olanak tanır.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
İşlerinizde hizmet etme, en iyisini yapma konuları ön plana çıkabilir. Vermiş olduğunuz hizmetlerle ilgili işleyiş konusunda revizyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Şartları iyileştirmek için titiz çalışmalar içine girmeniz mümkün. İşlerinizde mükemmel bir denge kurmak için çabalarsınız. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı dikkatli olmalısınız.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Çalışma ortamınızda iş arkadaşlarınızdan destek alacağınız bir gün. Bazı konularda tek başınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kişilerle olan diyaloglarınızda yumuşak ve esnek bir tavır sergilemeniz mümkün. Sorumluluklarınızı gerçekleştirirken özverili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Eşinizle daha çok zaman geçirmek istersiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Gün içinde uğraştığınız işlerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Farklı yöntemler deneyerek mali gelirinizi arttıracak çalışmalar içine girmeniz mümkün. Sahip olduğunuz varlıklar hakkında düşünebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak fırsatlar yaratmanız olası. Akşama doğru kendi içinize yönelebilirsiniz. Dengenizi korumak için spor yapabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gün içinde gelecek beklentileriniz için farklı düşünceler içine girmeniz mümkün. Yurt dışına uzun bir seyahate gitmek isteyebilir, uzun bir eğitime başlamak için program yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Artan iletişim trafiğiniz size biraz bunaltabilir. Dengede kalmaya özen göstermelisiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizle ilgili konulara daha özenli davranmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Ailenizden kalan arazi, toprak gibi değerler olabilir. Manevi olarak inişli – çıkışlı bir ruh hali içinde olmanız mümkün.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün işlerinizde orijinal ve yaratıcı fikirlerinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve meslek grubunuzdaki insanlarla diyaloglarınız uyumlu olacaktır. Yaptığınız çalışmalarınızla göz önünde olmanız mümkün. Kendinize zaman ayırmak hobilerinizle meşgul olmak isteyebilirsiniz. Keyifli bir gündesiniz.