15 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak size keyif verecektir. Motivasyonunuzun yükseldiği bir gündesiniz. Gün içinde yeni deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Atacağınız adımlarda risklere karşı dikkatli olmanızda yarar var. İkili ilişkilerinizde hoş zamanlar geçirebilmeniz için esnek olmaya özen göstermelisiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Gün içinde çalışma ortamınıza daha fazla yaratıcılık katmak isteyebilirsiniz. Aniden gelen fikirlerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Ortak paylaşılan maddi ve manevi değerlerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz. Finansal akışınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerilmenize sebep olabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün bireysel olarak yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyif verebilir. Aklınıza birden fazla fikir gelebilir. Hepsini bir güne sığdırmak istemeniz de mümkün. Yaratıcı konulara zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz konularda harcamalar da artabilir. Farklı ortamlara girebilirsiniz. Aşk hayatınız için değişik düşünceler içinde olabilirsiniz. İlişkisi olmayanlara sürpriz gelişmeler mümkün.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Gün içinde kariyeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Özverili çalışmaların sonucunda hak ettiğiniz takdiri görmeniz mümkün. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Ancak geçmişten getirilen konular sizin keyfinizi kaçırabilir. Enerjinizi çabuk toparlayacaksınız.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün kendi isteklerinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediklerinizi, ertelemek zorunda kaldığınız işlerinize ve hobilerinize zaman yaratmak istemeniz mümkün. Yapmış olduğunuz işlerinizi farklı gruplara girerek tanıtabilirsiniz. Bu durum sizin için hem keyifli zaman geçirmenize, hem de karlı bir gün olmasına olanak tanır.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün çalışma ortamınızda elinizdeki işlerde incelemeler yapabilirsiniz. Gözden kaçan konularla ilgilenip işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde kendinizi kararsız hissetmeniz mümkün. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerilmenize sebep olabilir. Mantıklı çözümlerle yaşanan krizi bertaraf etmeniz olasıdır. Sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda iş arkadaşlarınızla ortaklaşa çalışmalar yapabilirsiniz. Olayları bütün yönleriyle değerlendirmeniz etrafınız tarafından takdir görür. Akıcı koşulların olduğu bir gündesiniz. Kendinizle ilgilenmek, kişisel bakım için zaman yaratmak isteyeceksiniz. İmaj değişikliği yapmak için uygun zamanlar.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Finansal konularınız ile ilgilenebileceğiniz bir gün. Maddi gelirinizi arttırmak için yatırımlarınızı hangi konuda yapacağınıza karar verebilirsiniz. Sahip olduklarınızı paylaşabileceğiniz ve çoğaltabileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Aniden gelen fikirleri değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sürprizlere açık olun.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Geleceğinizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yeni fikirlere açıksınız. İlgi alanınız olan konularda daha fazla kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli araştırmalar yapabilir eğitimlere başvurabilirsiniz. Felsefi konulara merakınızın artması mümkün olur. Yeni yerler keşfetmek için tatil planı yapabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
İş hayatınızda yeni fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. İş akışı planlarınızın dışına çıksa da mantıklı kararlarınızla sorunları çözmeniz mümkün. Net kararlarla her şey olması gerektiği gibi olur. Kararsız kalmamaya özen göstermelisiniz. Ailenize ve evinize daha çok zaman ayırmalısınız.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanarak farklı çalışmalara imza atabilirsiniz. Çevrenizden takdir görmeniz mümkün. Enerjinizin ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bir gün. Dostlarınızla bir araya gelerek keyifli paylaşımlarda bulunmanız mümkün. Gün içinde kişisel dengenizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.