17 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Haftaya son derece olumlu duygularla giriyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteği ile değişik toplantılar ve ortak hareket edeceğiniz çalışmalar yapacaksınız. Verimli sonuçların alınacağı yeni hedefler sizi canlı tutacak. Yine bu dönem yurt dışı bağlantılı işlerinizin hızlandığı söylenebilir. Kendinize yeni ufuklar katacak kişilerle tanışmak, yolculukları öne almanız söz konusu.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) İş hayatında sizi bekleyen değişiklikler var. Uzun zamandır verdiğiniz emekler başkaları ile ortak hareket edeceğiniz imkanlara işaret etmekte. Bir yandan da başarıya odaklı çalışmalar içindesiniz. Sorumluluk almaktan kaçınmayacağınız bu günlerde etkinliğiniz öne çıkıyor. Yaptıklarınızın görünür olması açısından şanslı bir dönem yaşadığınız söylenebilir.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Kendinize yeni hedefler belirlemektesiniz. Uzun zamandır yaptığınız planlar eğitim hayatınızı içine alacak şekilde gelişmeye başlıyor. Yeni deneyimler ve gelişiminize ışık tutacak konular üzerinden ilerleyeceksiniz. Uzaklardan gelecek haberler çokça iletişim içinde olacağınız konulara dikkat çekecek. Sosyal ilişkilerin getirdiği hevesle hayatınızda canlılık söz konusu.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Pek fazla destek aldığınız söylenemez. Eşle olan yakın bağların mesafe kazanması ile en dişeli olabilirsiniz. Diğer taraftan ortaklaşa para konularında önemli bir dönemdesiniz. Size risk taşıyacak dışsal koşullar karşısında kendi kaynaklarınıza yönelik kararlar önem kazanacak. Ortaklaşa bir borcun getireceği sorunları çözmek adına arayışlarınız olmalı.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Evlilik, ilişkiler ve ortaklaşa konularda hareketli koşullarınız var. Sizi yeni paylaşımlara götürecek arkadaşlıklar eklenince keyifli zamanlar yaşanabilir. Ancak ortaklaşa bir konu nedeni ile ciddi gelişmelere hazır olunmalı. Bu konuda size destek verecek akıcı şartlar oluşacaktır. Sosyal ilişkilerin hareket kazandığı bu günlerde duygusal ilişkilerde özgürlük arayışınız var.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Artık sizi bağlayan işler ve s ıkı bir çalışma temposu öne çıkıyor. İş koşullarında yaşanan yenilenmelere rağmen kendi disiplininizi ortaya koymalısınız. Değişik çalışma biçimleri denemek, işte iletişime önem vermek verimli çalışmalar yapacağınız imkanlar getirecektir. Yakın çevrede yaşanan değişikliklerle kardeşler konusu öncelik kazanacak.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Hayatın olumlu yanları karşısında oldukça heveslisiniz. Keyifli arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler açısından hareketli süreçler yaşanabilir. Kendinizi yeniliklere hazır hissedecek daha farklı yaratıcı uğraşlar içinde olacaksınız. Ayrıca bu konu size yeni kazançlar getirecektir. Eldeki kaynakların kullanımına ait yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir yatırım planı içinde olabilirsiniz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Sizi bağlayan ve daha fazla sorumluluk getiren konular olacak. Evde alınması gereken önlemler yanında, baba ile i lgili konular oldukça zaman alabilir. Bir yandan da aileden beklediğiniz duygusal destek pek tatmin edici görünmüyor. Bu dönemde beden sağlığınızla ilgilenmeli gereken önemi vermelisiniz. Yorucu günler sizi bekliyor.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Günlük planlarınız ve rutinleriniz değişiyor. Bugün son derece hareketli ve değişik olanaklar elde edeceğiniz yakınlarla ilişkiler öne çıkıyor. Daha fazla bilgi edineceğiniz çalışmalar, eğitsel uğraşlar üzerinde duracaksınız. Kendinizi düşünceler yolu ile yenilemeniz de söz konusu. Esneklik kazanacağınız ilişkilerde ise oldukça keyifli ve renkli gelişmeler olabilir.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Para konuları sizi daha ciddi ve disiplinli olmaya itmeli. İşten beklenen kaynakların değişime uğraması ile daha önlemci hareket etmelisiniz. Sıkı bir çalışma temposu yanında, yeteneklerinizi daha kararlı kullanacağınız fırsatlar olabilir. Bunları değerlendirmek, bütçenizi dengelemek adına önem taşıyor. Ortak çalışmaların getirdiği yükler maddi kaynaklarınızı zorlayabilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ay burcunuzda yerini alınca canlı ve kararlı ilerliyorsunuz. Kendinizi pek çok açıdan yaratıcı hissederek yeni atılımlara yapabilirsiniz. Bu dönem iş hayatının getirdiği sorumluluklar ise önemli olacak. Beklentilerinizin bir miktar gecikmesi ile moral kaybı söz konusu. Ancak yeteri kadar netleşmeyen konular sizi bazı fedakarlıklara itecektir.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)İçinizde yaşadığınız kaygılar yanında belirsizlik yaratan konularla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi gereksiz kaygılardan uzak tutmak, var olan potansiyelinizi harekete geçirmek en sağlıklı yol olacak. Özellikle işte yaşanan akıcı zamanlar yeterince başarı getirici yönde. Akışta kal malı planlarınızı görünür hale getirmek adına sabırlı olmalısınız.