18 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Bazı olayların akışı sizi huzursuz edecek şekilde gelişebilir. Özellikle sürüncemede kalan meseleler tekrardan karşınıza çıkarken, akışta kalmaya özen gösterilmeli. Risk alan yanlarınızın getireceği sorunları göz ardı etmemenizde fayda var. Geçmişle ilgili konuların yarattığı belirsizlikler sizi ani kararlar almaya itmemeli.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Yeni olanakların öne çıkması ile harekete geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz gruplarda son derece yenilikçi ve organize edici yanlarınızla hareket edeceksiniz. Dostluklar adına paylaşımlarınızı önemsemeniz gereken gelişmeler de var. Etkinliğinizi göstermek adına pratik yanlarınızı öne çıkaracaksınız. Ancak başkalarının beklentilerine açık olmanız gerek.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Artık iş hayatınıza odaklanacağınız süreçler hızlanıyor. Yeni bir bakış açısı kazandığınız bu dönem önemli adımlar atmaktasınız. Yeni beklentiler ve getireceği iş imkanları sizi motive edecek. Topluma faydalı olmak adına daha istikrarlı bir duruş sergilemek arzunuz. Ancak bir yandan da çalışma ortamında alınması gereken sorumluluklar var.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Sizi esnek kılan ve keyif getiren bağlantılar içindesiniz. Artık yurt dışı konuların getirdiği uğraşlar ve kişilerle bir arada olmanız söz konusu. Size ilham veren olaylar karşısında daha sağlam bir bakış açısı kazanacaksınız. Önemli bir süreçten geçtiğiniz bu dönem din ve inançlarda sorgulamalar içinde olabilirsiniz. Sizi etkileyen yolculuklar söz konusu.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sizi her açıdan oyalayan ortaklıklar parasal yanı ile dikkat çekiyor. Eşin para durumundan kaynaklanan belirsizlikler yaşanabilir. Bu durumu önemsemeniz gerekecek. Başkalarından beklentilerinizde daha gerçekçi olmalısınız. Bir yandan da eskiden gelen borç ya da kredi ödemeleriniz gündemde olacak. Yakın duygusal ilişkilerin getirdiği konularda fedakarlık öne çıkacak.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Artık sizi etkileyen dışsal koşullar içinde olmanız gerekiyor. Ortaklıklarınızda yaşanan karmaşaya rağmen daha yapıcı ve fedakar olmayı denemektesiniz. Kararlı ve net yanlarınızla yolunda gitmeyen konuları aşma çabası göstereceksiniz. Yeni önerilerin getirdiği riskler iş ilişkilerinizi yakından etkileyebilir. Daha sağlam beklentiler üzerinde durulmalı.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İşlerinizi yeniden düzenlemek ve eldeki konuları tamamlamak gerekiyor. Çalışma şartlarında yaşanan dağınıklık karşısında daha toparlayıcı adımlar atmakta kararlı olmalısınız. Tembellik yapmak gibi bir lüksünüz yok. Ancak hizmet edilmesi gereken konular ve organize işler açısından yoğun zamanlar var. İş hayatındaki beklentilerinizde şimdilik sabırlı olmalısınız.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Biraz gevşemek ve kendi istediğiniz şeyleri yapmaktan yana şanslısınız. Her şekilde akıcı ve keyifli uğraşlarla yakından ilgilenmeye başlıyorsunuz. Dinleneceğiniz kısa tatiller ve sevdiklerinize yönelik konular size mutluluk v erecektir. Bir taraftan da hayatın getirdiği öncelikler söz konusu. Kontrolün sizde olduğu bu süreç yeni adımlar atabileceğiniz fırsatlar getirecek.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Eve yönelik planlar ve aileyi içine alan konular sizi yakından ilgilendirecek. İşlerin iyi organize edilmesi gerektiği düşünülürse kolay bir gün olmayacak. Zira fedakarlık gerektiren konular yorucu olabilir. İş hayatında hedef belirlemekte zorlandığınız bu dönem olaylar yavaş ilerleyecektir. Biraz özel hayatınıza ait konulara zaman ayırabilirsiniz.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Yakın çevrede başlayan hareketlilik her açıdan önemli görünüyor. Yakınlarla olan ilişkiler ve eğitsel çalışmalar dikkate değer biçimde ele alınmalı. Zihinsel açıdan dağınık olacağınız bu günleri planlı geçirmelisiniz. Bazı sözleşmelerin hayatınıza getirdiği engeller karşısında ise temkinli olmalısınız. Duygu ve düşünceler yapıcı biçimde paylaşılabilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Para durumunuzla ilgili önemli çözülmeler söz konusu. Beklediğiniz destekler önemli ölçüde kısıtlanacaktır. Eldeki birikimlerin akılcı kullanılması adına risk alınmamalı. İş hayatında daha fazla beklenti içinde olacaksınız ancak ekonomi yapmak, kaynakları korumak önemli. Çalışma kapasitenizin getirdiği avantajla yeni kazançlar elde edilebilir.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Ay burcunuzda ilerlerken daha canlı ve girişken zamanlar yaşıyorsunuz. Belirsizlik yaratan konulara hakim olmak adına kararlı adımlar atabilmeniz lazım. Öncelikleriniz iliş kileri içine alacak şekilde değişebilir. Şimdiye dek sorun olan konuları ise kararlı biçimde ele alacaksınız. Yurt dışı bağlantılı konuların getirdiği duygusal tatmin size cesaret kazandıracak.