21 Mart 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Evde yaşanan yenilenmeler sonucu daha rahat bir gün olacak. Özel hayatınıza daha yakın durabilir, yerleşimle ilgili sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Eldeki kaynakların daha dikkatli yönetilmesi adına uzun soluklu planlar yapmalısınız. Zira yeni destekler pek tatmin edici olmayacaktır. Harekete geçemediğiniz konuları ise daha net biçimde incelemelsiniz.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Eğitim çalışmalarında yüklü bir gündem içinde olmanız mümkün. Ancak duygusal olarak bazı endişeler taşımanız kararlarınızı olumsuz yönde etkileyecektir. Bir yandan da kişisel alanda oldukça aktifsiniz. Kısa yolculuklar ve alacağınız haberlerle harekete geçebilirsiniz. Öğrendiklerinizin üzerinden geçmek, başkaları ile paylaşmak adına uygun şartlar bulacaksınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Dikkatli hareket ettiğinizde kişisel kazançlarınızı artırma şansınız var. Son dönemde yaşadığınız engellere rağmen yeterince girişim yaptınız. Gelirlerinizi, var olan bütçenizi sağlam kılmak adına yeni adımlar atıyorsunuz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz, aileden gelebilecek destekler de yaşanabilir. Zira toprağa ait bir yatırım süreci başlatmak için olumlu bir dönem.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ay burcunuzda sizi etkileyici ve şanslı etkilerle donatıyor. Şimdi daha hızlı ilerleyeceğiniz şartlar netleşmekte. Pek çok isteğinizi elde etmekte kararlı olacaksınız. Yönlendirmek istediğiniz olaylar ise bir süre daha akışında izlenmeli, Neyse ki sizi koruyan etkiler yanınızda. Keyif aldığınız bir konu üzerinde çalışarak istediğiniz sonuca ulaşma şansınız var.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Büyüyen umutsuzluğunuz sizi yanlış kararlara itebilir. Biraz sağduyulu olmalı, risk almaktan kaçınmalısınız. Kafa karışıklığı yaşadığınız son dönemde duygusal açıdan da yorgunl uklar yaşadınız. Geçmişe bağlı kalmak yerine ilerisi için hazırlık içinde olmalısınız, Birtakım ruhsal sıkıntılarınız aşmaya çalışırken, yarın içine gireceğiniz olumlu şartlara güvenin.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Geleceğe ait yeni ümitler içine girmektesiniz. Daha kararlı ve tutarlı planlar yapmak, dostlukların desteğine açık olmak gerekecek. Bir yandan da grup çalışmaları ve sosyal sorumluluklar sizi meşgul edecek. Son dönemde yaptığınız çalışmaların sonuçlarını alabilirsiniz. Daha farklı organizasyonlar içinde yer alacağınız bu dönemi keyiflere zaman kalmayacak.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Amaçlarınıza ait konular ve kariyer hayatınıza ait gelişmeler önem kazanıyor. Yeniş görevler gündeme gelebileceği gibi öne ç ıkabileceğiniz başarılara odaklanabilirsiniz. Yetenekleriniz ve yaratıcı yanlarınız size pek çok açıdan destek verecek. Ancak bu dönem kişisel adımlarınınız ve evde alınan sorumluluklar dikkat çekmekte.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Yabancılarla ilgili temalar ve hayatınıza giren hareket devam etmekte. Yeni ilişkiler, hayata bakışınızı ve akademik çalışmalarınız yeniden ele alabileceğinizi gösteriyor. Güzel haberlerin etkisi ile düşünsel açıdan zenginlik getiren temalara yönelmeli, kendinize önemli zenginlikler katmalısınız. Sizi hassas kılan hukuki konularda daha temkinli olmaya çalışın.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Ortaklaşa para konularında daha fazla sorumluluk almak gerekebilir. Özellikle yeni kaynaklara ihtiyaç duyduğunuz bu dönem riskli kararlardan kaçının. Ortak harcamalar veya eşin para durumuna ait gelişmeler de sizi bağlıyor. Geçmişten gelen parasal konular, gözden kaçan eski ödemeler daha iyi kontrol edilmeli. Duygusal açıdan sizi gergin kılan ilişkiler sürmekte.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) İlişkilerin ve yakın beraberliklerin getirdiği baskı yerini daha net konulara bırakıyor. Pek çok konuda güçlü etkiler altında ilerliyorsunuz. Anlaşmaların akıcı ilerlemesi ile beklentileriniz artacak. Geleceğe dönük ümitlerin tasarlandığı bu dönem yeni kararlar alma aşaması. Önemli destekleri değerlendirmeye bakın. Ailede ve yuvada yaşanan yeniliklerle sorumluluklarınız artacak.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Bugün daha fazla stres altındasınız. Enerjinizi zorlayan ve sizi yoran pek çok konuyu yakından takip etmek durumundasınız. Tamamlanması gereken işlerin toparlanması adına daha soğukkanlı olmaya özen gösterin. İşlerinizi bir düzen dahilinde ilerletmek sizin için zor olmasa gerek. Çalışma hayatınıza yeni bir yön vermek adına kararlı görünüyorsunuz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Kendi istediğiniz uğraşlara zaman ayırabileceksiniz. Yaratıcı konularda ise duygularınızı katabileceğiniz çok farklı şeyler ortaya çıkabilir. Değişik hobilerle ilgilenmek, sevgi ilişkilerinde ihtiyacınız olan duygusal tatmini yaşamanız mümkün. Değişik dinlence arayışınız sizi biraz tembelliğe itecektir. Yarın işte artan sorumlulukları gözden geçirebilirsiniz.