22 Mart 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Artık her alanda kendinize güveniniz artmakta. Dışadönük etkilerle sosyal hayatın getirdiği hareketliliğe eşlik etmektesiniz. Kendinizi öne çıkaracağınız, yaptıklarınızla dikkat çekeceğiniz yaratıcı işler ön plana geçebilir. Aşk ilişkilerinde aşırı ben merkezci ve aceleci yanlarınız sorun olabilir. Hayatın getirdiği keyifleri dozunda yaşamaya çalışın.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Yakınlarla ilgili konular ve evde alınması gereken sorumluluklar öne çıkıyor. Daha içe dönük olabilirsiniz. Kişisel konuların ağırlığı, istediğiniz yönde hareket edememek sizi kısıtlayabilir. Ancak bir yandan da baba ile ilgili uğraşlar üzerinizde baskı yaratacaktır. İşlerinizi planlamak, yerleşime ilgili konularda bir an önce net kararl ar vermek durumundasınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Pek çok konuda sizi hareketli kılan şartlar oluşuyor. Kendinizi ifade edebileceğiniz zihinsel konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Sözleşmeler ve konuşmaların hızlandığı bu dönem başkalarını ikna etmekte başarılı olabilirsiniz. Bir yandan da sosyal ilişkilerin canlılık kazandığı dünlere başlıyor. Daha sıkı bir çalışma temposuna girmeli, geleceğe dönük planlarınızı netleştirmelisiniz.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)İş ve para durumunuzda önemli gelişmeler var. Kazançlara odaklı işler, yeteneklerinizi paraya çevireceğiniz çalışmalar yoğunlaşıyor. Çalışma kapasiteniz, kişisel adımlarınız sayesinde bütçenizi sağlamlaştırmak üzere girişimler yapacaksınız. Ödemel er ve yatırım planları konusunda ise daha temkinli olmaya bakın. Harcamalarınızda tutarlı olmalısınız.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Ay burcunuza geçerken kendinizi kararlı bulacağınız şartlar var. Kişiliğinizle dikkat çekeceğiniz günler içindesiniz Uzaklarla ilgili konuların öne çıkması ile önemli yolculuklar devreye girebilir. Üzerinde çalıştığınız eğitsel konular, akademik planlarda ise pozitif bir dönem Ancak hayata meydan okuyan yanlarınız hukuki konularda çözümsüzlük yaratabilir.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Biraz kendinizi kısıtlamak e güveninizi yeniden toplamak üzere içe dönüyorsunuz. Ancak geçmişi içine alan konuların yarattığı korkular yıpratıcı olabilir. Bu dönem ruh sağlığınızı zorlayan etkileri göz ardı e tmeyin. Dinlenmek, başkalarına destek olacağınız uğraşlara zaman ayırmak gerekecek. Başkalarının imkanlarına ihtiyaç duyacağınız gelişmelere dikkat etmelisiniz.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İş hayatında pek çok aşama kaydetmişken geleceğe dönük planlara da göz atma vakti. İş ve para durumunuzu sağlam kılmak adına yeni adımlar atabilirsiniz. Bir yandan da sosyal hayatınıza odaklı günler başladı. Dışadönük yeni ilişkiler, başkalarıyla olan paylaşımlarınız yeni destekler getirecektir. Takım çalışmalarında yaratıcı yanlarınızla yenilikler yapabilirsiniz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) İş hayatında önemli bir süreç Başarılı olacağınız adımlar atarken, henüz dikkat çekeceğiniz şartlar için erken. Daha çok yeteneklerinizi test e deceğiniz, değişik teknikler deneyeceğiniz fırsatları kullanmaya bakın. Üstlerle ilişkilerin, aldığınız sorumlulukların yeniden gözden geçirilmesi adına yapmanız gerekenler var. Amaçlarınız konusunda çok daha kararlısınız.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Sizi bekleyen keyifli yolculuklar ve uzaklarla ilgili konular gündemde. Daha dışadönük ve iyimser olduğunuz bu günleri fırsata çevirebilirsiniz. Yaratıcı enerjilerin her açıdan yeni planlar yapacağınızı gösteriyor. Özellikle akademik konularda daha akıcı şartlar içindesiniz. Bir araya geldiğiniz kişilerle ilişkilerin güçlendiği ve genişlediği zamanlar yaşanıyor.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Parasal konular, önemli yatırımlar açısından daha dengeli olunması gerekiyor. Ortaklaşa bir konunun getirdiği finasnal kararlar üzerinde iki kez düşünmelisiniz. Sizi bağlayan başkaları ile olan ortak borçlar konusunda ise ciddi bir değerlendirme içindesiniz. Yakın duygusal ilişkilerin yaratacağı baskılar karşısında daha esnek olmaya çalışın.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ortaklıklarınız ve ikili ilişkileriniz hareket kazanıyor. Dışsal koşulları akıllıca kullandığınızda önemli kazanımlar sizi beklemekte. Özellikle yeni anlaşmaların hayata geçebileceği, destek göreceğiniz gelişmelere yakın durmalısınız. Ortaklıklarda değişik bir bakış açısı geliştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrede başlayan değişiklik nedeni ile zihinsel çalışmalar artıyor.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Oldukça sistemli çalışmalar içinde bulunacaksınız. Kendinizi her açıdan planlı ilerlemeye hazırlamalı, r utinlerinizi aksatmadan işe koyulmalısınız. Daha fazla sorumluluk almaya hazırlanmalısınız. Organize edilmesi gereken bir konu nedeni ile aşırı yorgunluklar yaşanabilir. Yine bu günlerde para durumunuzla ilgili kararlar ve yeteneklerinizi kazanca çevirecek fırsatlar var.