16 Ağustos 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Eşiniz veya sevgilinizle daha fazla ilgilenmeniz, zaman ayırmanız gerekebilir. Ortak paylaşılan konularda anlaşmazlıklar olması mümkün. Ortak bir payda da buluşmak, esnek olmak yaşanacak krizi engelleyebilir. İşlerinizde yapacağınız anlaşmalara dikkat etmenizde yarar var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Uğraşmış olduğunuz işlerinizde çalışma temponuz yüksek olacağı bir gün. İş arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkilemesi mümkün. Gün içinde eşinizle ilgili olaylar sizi daha fazla meşgul etmeye başlayabilir. Eşinizle ortak paylaştığınız finansal değerleriniz hakkında sohbet edebilirsiniz. Gayrimenkul yatırımı yapmak için karar almanız olası.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde koşulların daha akıcı olması mümkündür. Sevdiğinizle birlikte farklı kültürleri merak edebilir ortak bir gezi programı oluşturabilirsiniz. Birlikteliğinizi kuvvetlendirmek ve güzel anılar biriktirmek için heyecan duyarsınız. Şans sizden yana olur.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Uğraştığınız işlerle ilgili kariyer konuları, mesleki koşullar gündeminizi etkileyeceği bir gündesiniz. Çaba ve uğraşlarınız size terfi olarak dönebilir. Motivasyonunuzun artacağı zamanlar içerisindesiniz. Bu başarınızı aileniz ve sevdiklerinizle kutlamak istemeniz mümkün. Evinizde vereceğiniz hoş bir yemek ile herkesin bir araya gelmesinden mutluluk duyarsınız.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Kişisel açıdan değer verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz veya sevgilinizle birlikte çeşitli davetlere katılabilir keyifli anlar paylaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevgi ve uyumun iç içe olacağı zamanlar içerisindesiniz. Sosyal çevrenizle keyifli sohbetler içerisinde olmanız mümkün. Kardeşlerinize destek verebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün uğraştığınız işlerinizde yoğunluk ve karışıklık olabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sayesinde nefes alabilirsiniz. Kendinizi zaman zaman yorgun hissedebilirsiniz. Aşk hayatında yalnız olanlar kendilerini sorgulayabilir. Birlikteliği olanlarda ilişkilerinde dengeyi kurmakta zorlanabilirler. Gün içinde kendinizi akışa bırakmanızda fayda var.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Gün içinde uğraştığınız işlerinizde sorumlu olduğunuz konuları yeteneklerinizle çözüme kavuşturmanız mümkün olur. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle işlerinizi halledebileceksiniz. Kendinizle ilgilenebilir, kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için para harcayabilirsiniz. Dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alırsınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Yapmış olduğunuz çalışmaları daha ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak maddi alanda atılımlar yapmak, fırsatlar yaratmak istemeniz mümkün. Finansal konularda gelişmek için işin uzmanından yardım alabilir ya da gayrimenkul alanında araştırmalar yapabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Çalışma ortamınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminizin hızlı akacağı, zihninizin devamlı meşgul olacağı bir gündesiniz. Beklediğiniz haberleri hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Birçok işle aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Mantıklı ve pratik çözümlerinizle kolaylıkla ilerlemeniz mümkün. Arkadaşlarınızla olmak sizi mutlu eder.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün iş hayatınızda sürprizler yaşamanız mümkün. Yapmış olduğunuz planlarınız istediğiniz sonuçlara ulaşmanızı sağlayabilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Ev ve ailenizle ilgili konularla meşgul olmanız olası. İlerleyen zamanlarda geleceğe ait daha rahat organizasyonlar yapabilirsiniz. Evinizde olmak size iyi gelecektir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Kendinizle ilgileneceğiniz bir gün. Uzun süredir yapmak istediklerinizi, ertelediklerinizi hayatınıza geçirebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde yapmak istediklerinizi yeteneklerinizle birleştirmeniz mümkün olur. İkili ilişkilerinizde flörtçü yanınız ön plana çıkabilir.